Corsa C direksiyon sorunu ama biraz farklı...

Astra Maniaa

Bölüm Sorumlusu
Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba

Corsalarda kronik direksiyon kutusu problemi olduğunu biliyorum, çözümlerini de okudum ama burda bahsedilen ses ve titreşimdi.

Benim aracım 2004 model ve daha önce yapılan işlemleri bilmiyorum fakat herahangi bir ses yada titreşim prblemi yok.Benim sorunum Manevra yaparken tam sağ yada tam sol yaptıktan sonra toparlarken ilk 1 tur çok ağırlaşıyor.Tam çevirmediğim sürecede sorun olmuyor. Bunun nedeni ne olabilir ve tamir takımıyla çözülür mü teşekkürler.

Not:Aracın rot kolları ve z rotları yeni değişti ve rot ayarı yapıldı. Sorun bunlarla alakalı değil.

Büyük ihtimal ses yapmasın diye mafsalı çok sıkmışlardır, o zaman geriye toplamıyor, gevşetince de ses yapıyor, kısır döngü :D

küçük bi kazadan sonra ,benim aracımdada,
aynı sorun oldu,
direksiyon sağa hidrolik ti ama sola çok ağırdı,
direksiyon kutusu değişti,
düzeldi

eps lambası yanmıyor değil mi

direksiyon kutusu sorunsalı...kutu icindeki mil aşındığı için bi yerde yumuşa bi yerd sert oluyor kutu değişse iyi olur

tamir takımı kurtarmaz diyorsunuz..

GM direksiyon takımı 1000tlnin üstünde bu yan sanayiler nasıl piyasada 250-300tl arasında

boşluk ayarını çok sıkı yapmışlar

tamir takımı kurtarmaz diyorsunuz..

GM direksiyon takımı 1000tlnin üstünde bu yan sanayiler nasıl piyasada 250-300tl arasında

verilmez o kadar bırak hiiiiççç ellleme ...
idare ediyormu ediyor uğraşma yazık o kadar para verme parça pahalı işçilik pahalı pahalı oğlu pahalı yani...:cool:
zaten 2004 model araba...

Evet ama gerçekten çok can sıkıcı bi durum toparlarken sanki iki lastikte kafasına göre bi tarafa döncekmiş gibi hissettiriyor

benzer bir sorunu bende yaşadım sol tarafa kırdığımda direksiyon tam toplamıyordu.biraz sertleşiyordu .sağ tarafa kırınca birşey olmuyordu .direksiyon hidroliği eklettim çözüldü.

direksiyon hidroliğine baktır.eksikse tamamla.geçer

Geri