bende de 2004 corsa 1,2 var direksiyon kutusu bir defa değişti fakat üç ay sonra tekrar ses yapmaya başladı. ( bir sene önce ) tekrar gittim servise bunun normal olduğunu yapacak birşeyleri olmadını söylemişlerdi. Ancak bir ay önce bakım için gittiğimde seslerin iyice arttığını söyledim " merkeze yazalım onarım talebinde bulunalım " dediler. 1 hafta sonra arayıp sorduğumda merkezden onay geldiğini, parçanın değişeceğini, müşteri hizmetlerinin arayıp çağıracağını söyledi usta başı. Bir hafta içinde arayan olmadı ben aradım " MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ " parça beklediklerini sıraya koyduklarını tahmini olarak sıranında aralık/2006 son haftasında geleceğini söylediler.
Benim esas sorunum " DEBRİYAJ BASKI BALATASI "
Ona çözüm bulmuyor servis. Arabam Eastronic ama servis ve genel müdürlük arızayı kabul etmiyor " KULLANICI HATASI " diyorlar. Aracın kullanım kitabında garanti kapsamına girmeyen kullanımlar kısmında debriyaj arızası ile ilgili olarak " YARIM DEBRİYAJ "ile kullanmak diye yazıyor. Yarı otomatik bir araç, debriyajı bulumayan bir araçta nasıl olacak yarım debriyaj kullanılacak bilmiyorum, Yüksek devirde kullanmak diyorlar O nasıl olacak ? gaza bastığın süre içinde devire göre araç vites yükseltiyor zaten. geriye manuel olarak 2 veya 3 vites ile arabayı bağırttırmak kalıyor ki ( 54 yaşındayım ) o zaman niye Easytronic araba aldım değil mi.
Benim esas sorunum " DEBRİYAJ BASKI BALATASI "
Ona çözüm bulmuyor servis. Arabam Eastronic ama servis ve genel müdürlük arızayı kabul etmiyor " KULLANICI HATASI " diyorlar. Aracın kullanım kitabında garanti kapsamına girmeyen kullanımlar kısmında debriyaj arızası ile ilgili olarak " YARIM DEBRİYAJ "ile kullanmak diye yazıyor. Yarı otomatik bir araç, debriyajı bulumayan bir araçta nasıl olacak yarım debriyaj kullanılacak bilmiyorum, Yüksek devirde kullanmak diyorlar O nasıl olacak ? gaza bastığın süre içinde devire göre araç vites yükseltiyor zaten. geriye manuel olarak 2 veya 3 vites ile arabayı bağırttırmak kalıyor ki ( 54 yaşındayım ) o zaman niye Easytronic araba aldım değil mi.