corsa c direksiyon

padiozcan' Alıntı:
Arkadaşlar benimkinde de bozuk yolda direksiyondan ses geliyordu. Servise götürdük açtılar yağladılar direksiyon milini birde direksiyon kutusundaki kablo tutacakları gevşemiş plastik aksama değip o ses yapıyormuş hiç bir ücret vermeden yaptırdım. Problem çok büyük olmaya bilir dediğim gibi belki kablo kanalları gevşeyerek biyerlere değiyordur.

Aynı sorun bendede varsi bakımda hallettiler ek ücret almadan.

benım corsada var sorun yazmıştım daha önce garantıde bıttı 2004 model araba az önce opel genel mudurlukle konuştum ugraşacaklaar bakalım ne sonuç çıkacak .sonuç alınca yazarım sızlere ...en iyisi genel mudurluge mail atın bence yada telefon

Bizim Combo da da direksiyon kutusunda problem çıktı... Servise götürdüm... Adamlar hallettik dedi keşke sorsaydım nasıl halletdiniz diye bir faydam olurdu en azından...

send111' Alıntı:
benım corsada var sorun yazmıştım daha önce garantıde bıttı 2004 model araba az önce opel genel mudurlukle konuştum ugraşacaklaar bakalım ne sonuç çıkacak .sonuç alınca yazarım sızlere ...en iyisi genel mudurluge mail atın bence yada telefon
Servise gittin mi ?

Bende de vardı bu sorun direksiyon kutusundakı mılde oluyo genelde sorun bu corsaların kronik hastalığı hemen git servisine aracın garanti kapsamındaysa hemen deyistirsinler ÜCRETSİZ...

ben bu işten birşey anlamadım. herkes çatır çatır sorunu kabul ettirip direksiyon kutusu değiştirtiyor. ancak ben Lüleburgaz İnan Opel servisine daha sorunu kabul ettiremedim. ooof of

ben de kabul edeceklerini düşünmediğimden söylemedim ankara opis'e

Ben kabul ettirdim ve ilk defa değişiyor araç 2004 model 2 gün önce parça için sipariş verdiler gelmesini bekliyorum.

opelin sitesinden mail attım, aradılar
aracın incelenmesi gerekiyomuş
corsac arkadaşım direk gidip söyleyince hemen alıyolar mı bakıma
bir de ücretsiz mi oluyo, randevu almak gerekiyo mu
olayı biraz anlatır mısın?

Önce randevu al hafta içi daha iyi oluyor sonra arıza tesbitini yapsınlar şayet bakımlarıda yetkili serviste yapılmaşsa şart çünkü fabrikaya fakslıyorlar faturasını.1 hafta sonra fabrikadan yazı geldi (onay) 3 gün öncede parça için servise gittim ve talep ettik gelince arayacaklar bekliyoruz.Herşey garantiden gibi para vermeyeceğim söylenen o..

Geri