Sana borçlandım. Borcum borç.öle olsun SAVAŞ abi bana yorum yapma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana borçlandım. Borcum borç.öle olsun SAVAŞ abi bana yorum yapma
Savaş Abi Araba Van Olduğu İçin Her Sene Muayeneye Giriyo 2 Senedir Hafif Kusurlu Geçiyo Cam Flimi Tanıdık Var Ondan Geçiriyoruz Ayrıca 2.Sini Sipariş Verdim Yarın Veya C.Tesi Elimde Olur İnş.
http://www.hepsiburada.com/Liste/we...uctId=otctn1004641&categoryId=26051#Gorseller
Bende bunu gözüme kestirmiştim ovalleri daha çok beğeniyorum...
Uçla uğraşma bence para biriktir Onur en babasından çift çıkış bir sistem al Ah ah ben komple eksoz almasaydım yaptıracaktım İstanbulda Denizlide düzgün yapan yok böyle işleri..
Bende çift çıkış var Tüv de hafif kusur yazmadılar. Ayrıca bunların krom olmasına dikkat et 1 ay sonra paslanırsa şaşırma. Çünkü paslanmayan kromlar biraz daha pahalı..
Ses gelmiyor zaten dizellerde o kadar görüntüde iyi oluyor.Bende katı iptal ederken yaptıracamAbi Dizelden Ses Gelmezki Zaten Ses Gelsin İstemiyorum Kafa Şişirmesin Sadece Görüntü
Selçuk abi nasıl bir dublex istem yaptırdın foto filan var mı lttan yada takılırken ki resimleri filan çünkü benim bildiğim sağ tarafta çok boşuk yok eksoz girecek ??..Bende çift çıkış var Tüv de hafif kusur yazmadılar. Ayrıca bunların krom olmasına dikkat et 1 ay sonra paslanırsa şaşırma. Çünkü paslanmayan kromlar biraz daha pahalı..
Abi Paslanmaması İçin Yıkadıktan Sonra Orayı İyice Kurulamak Lazım Su Kalırsa Daha Çabuk Paslanıyo
Ses gelmiyor zaten dizellerde o kadar görüntüde iyi oluyor.Bende katı iptal ederken yaptıracam
Selçuk abi nasıl bir dublex istem yaptırdın foto filan var mı lttan yada takılırken ki resimleri filan çünkü benim bildiğim sağ tarafta çok boşuk yok eksoz girecek ??..
Onur illa uç alacaksan kaynak yaptırdıktan sonra kaynağı üzerini boyattır yoksa oralarda çok çabuk korozyona uğruyor...
Sağ sol olarak 2 adet değil tek ama çift çıkışlı. ilan linkimde resim var buyur.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...oof-lu-muayer-simsek-gri-corsa-40865416/detay
Selçuk abi bende sağ sol olarak zannetmiştim pardon fotolara bir daha baktım ozaman dank etti..
Benim istediğim sag sol tekli çıkış onu nasıl yapabiliriz acaba?