Corsa C Egzoz Ucu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GTi.OnuR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
usta ıyıkı dıgerını almamıssın ben aracıma taktırmıstım kafa kısmı havaya baktıgından bagaj kapagı komple ıs oluyor kapkara oluyodu 1 ay sonra kaynakla altından kesıp senın aldıgın gıbı duz olana cevırttırdım.. goruntusu cok hos oluyo gule gule kullan..

usta ıyıkı dıgerını almamıssın ben aracıma taktırmıstım kafa kısmı havaya baktıgından bagaj kapagı komple ıs oluyor kapkara oluyodu 1 ay sonra kaynakla altından kesıp senın aldıgın gıbı duz olana cevırttırdım.. goruntusu cok hos oluyo gule gule kullan..

Teşekkürler Yorum İçin Acaba Fotoğrafı Varmı Sizinkinin ?

onur ürünü taktırdığın zaman resmi de eklede nasıl durduğunu görelimm

bu arada hayırlı olsunn

Soldaki egsozdan gelen dumanı atar sağdaki de boşta durur ( şaseye içerden kaynattırırsın olur biter :) ) Çoğu çift egsozlu arabada teki çalışıyor...
Evet biliyorum onu ama sevmiyorum öyle çıktımı duman ikisindende çıkcak hele soğuk günlerde soldan çıkıyor sağan çıkmıyor ya tam bir rezelet :)

Bu arada aranızda eksoz gazının basıncı itme kuvetini bileniniz var mı? Arabadan arabaya farklıdır gerçi ama kendi aracımıznkini nasıl ölçebilirizki?

Teşekkürler Yorum İçin Acaba Fotoğrafı Varmı Sizinkinin ?
usta benım o aracım pert oldu ama nıck ımden konularımı aratırsan ılk konularımdan cellad otobus soforlerınde aracın fotosu var orda egsoz ucu gorunuyor..

usta benım o aracım pert oldu ama nıck ımden konularımı aratırsan ılk konularımdan cellad otobus soforlerınde aracın fotosu var orda egsoz ucu gorunuyor..

Teşekkürler.Geçmiş Olsun Bu Arada Neyse Cana Geleceğine Mala Gelsin Üzülmeyin.Kimler Çekmiyoki Trafikten Ahhh Ahhh..

Geri