Corsa C El Yapımı Follow me Home (Resimli)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alper a
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkdaşlar bişi sorcam corsa c lerde tavandaki lamba kapıyı açınca yanıyo kapayınca sönüyo ordan bi kablo çekip yapılabilir mi acaba

ordaki lamba 10 watt bağlayacağın farlar 110 watt .

Arkadaşlar Proje tamam Yanlız şuan 1 eksiği kaldı onuda halledeyim bide bir kaç resim eksik onlarıda halledeyim tamamdır.

Emrah Yapabilirsin Fakat Sadece Işıgı Açtıgın Zaman Yanar Farların Yada Sislerin.Çunku kapıyı kapadıgın zaman ışıklar sönüyor Bnm Sistemde Hem açarken Hem kaparken Hava kararmışsa Sisler yanıyor.

Bunu nasıl yapabilirz? bende Sislerimin yanmasını istiyorum,tabi istediğim zaman acıp kapamalıyım?

Arkadaşlar Proje tamam Yanlız şuan 1 eksiği kaldı onuda halledeyim bide bir kaç resim eksik onlarıda halledeyim tamamdır.

Emrah Yapabilirsin Fakat Sadece Işıgı Açtıgın Zaman Yanar Farların Yada Sislerin.Çunku kapıyı kapadıgın zaman ışıklar sönüyor Bnm Sistemde Hem açarken Hem kaparken Hava kararmışsa Sisler yanıyor.

hadi bekliyoruz resimleri :)

ne oldu bu resimler

Video da isteriz.

devranin şekli bu sondaki kondansatörün değeri arttırılarak bekleme süresi artar şimdi ben 4700 ile yaptım rolenin biri 4saniye sonra bırakıyor diğeri altı saniye sonra yarın araştıracağım bir adet daha bulabilirsem bekleme süresini arttırabilirim diğer kondansatöre paralel bağlayarak ve amacım şu devreye elektriği çift kitleme ucundan vereceğim çift kitlemede hem parklar yanacak hemde sisler yanacak....
devres.jpg

Geri