Corsa C El Yapımı Follow me Home (Resimli)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alper a
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
birde ldr nin olduğu kısımı boş bırakırsanız hem gece hemde gündüz yanar...isteyen devreyi o şekilde de kullanabilir ama en güzeli ldr yi koyup yapmak bakalım yarın kondansatör bulabilirsem...

Şuanda Sistem Sadece Kapıları Kapatınca çalışıyor.ben hem açmada hem kapamada istedigim için Araya Diyot koymam gerekiyor diyotlarım Eksik onlarda Gelsin Tamamlandıgı anda resim + videolar gelicek Kusura Bakmayın Herkezden bu Bu Gecikme yüzünden Özür dilerim..

@sertancay Benimkide ldrli Gündüzleri Yanmıyor Sadece Alacakaranlık ve geceleri Yanıyor.Diyotlarıda aldımmı hem kaparken hemde açarken yanacak.

Son düzenleme:
açarken bence olmasın neden diye soracak olursan ben denemiştim iki kere kitleyince olsun sebebide içeriden elinle kapıları kitlediğinde mandallara bastığında tekrardan açınca farlar fallow me özelliği yapıyor...tabi zevkler ve renkler tartışılmaz kolay gelsin...

dogru diyosun sertan ama kontak açıkken en fazla göz kırpar o sistemde sisler oda problem olmaz vidyoyu koyuyorum.herşey hazır bende.ilk sayfaya bakarsın

o kadar ugraştım yaptım kimse bakmıyo valla :(

çok güzel olmuş eline sağlık, yalnız görünen o ki bi elektrikçiyi ziyaret etmek gerekicek devre için, ben daha ayak aydınlatmayı bile yapmaya fırsat bulamadım, gitmişken ikisini birden halletmek gerek aslında..

çok güzel bir çalışma bende yapabilmek isterdim fakat bu devre yapılarından hiç birşey anlamıyorum sanırım bende bir oto elektirikçisine başvuracağım gibi :D

Geri