Corsa C hava filtresi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan taz_106
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aslında kolay çıkıyor ufak bir parça zaten ama ben bi ustaya yaptırdım temizcene rica ederim sorun olursa pm den yazabilirsin.

1.2 lerin hava filtresi borusu aynımı 1.4 le üçgen bi kutu varmı sizdede onu söküp düz boru yapcam ben denedim ses daha fazla ve güzel oldu aklınızda olsun :)

Açık filtre daha özen ister, açık filtreyi motorun ısısından etkilenmeyecek bir yere uzatmanız gerek, ayrıca toz-kir girmesinde nispeten korunaklı bir yere koymanız gerekir,hortumla uzatmak yada cevresine ısıyı kesecek bir koruyucu koymanız gerekecek.Ayrıca açık filtrenin debimetreye de zararı olabilir.

Kutu içi hem takması kolay hemde kullanımı sorunsuz ,bence de kutu içi başlangıç için daha iyi olacaktır.

Bu konuda bizim gibi corsa 1.2 kullanan Vladamir den yardım isteyebilirsin

bizdeki motor 2003 ve öncesi 1.4lerden farklı , yeni nesil 1.4 twinportlarla aynı hatta üst kapakları bile aynı boyutta , boruları aynı çapta ancak sizinki gibi üstte üçgen bi hava kutusu bulunmuyor iptal etmenizide önermiyorum , 1.4ten ses çıkmıyor 1.2den hiç çıkmaza karşılık
http://www.facebook.com/video/video.php?v=288867617489
çıkıyor mu çıkmıyor mu izleyebilirsiniz araç benim ve 1.2 , filtre seçimi ses için çok önemli ama ben takarken ses amaçlı değil performans amaçlı taktım ama ikisini birden veriyor. bu filtreyi nette çok araştırdım ve zor buldum , bir dönem yine bulunamıyordu ama şimdilerde tedarik edilebiliyor bildiğim kadarıyla

nerdeyse aynı sesi çıkartıyor tonu falan tam böyle benim 1.4 ünde ben daha önce 106 xs kullandığım için onla karşılastırdım sesi tabi 1.6 8v di o ama bu ses olayı tamamiyle emme manifolduyla alakalı birşey yapcak bişe yok bu kadar ses çıkartıyor :)

arkadaslar simota'nin carbon filtresi war bende 1.2 aracim ayrica easytronic sanzuman inanilmaz ses veriyor sesi de eklemeye calisacagim

arkadaşlar bende de 1.3 cdti var kutu içi green marka filtre kullanıyorum bende ses değil performans ve çekiş gücü için aldım normalden 40-50 km fazla yol yapıyorum ve çekiş ve performans mükemmel 140 tl ye almıştım balgat IBS Motorsport tan...

Geri