corsa c için yardım-fikir danışma (farlar+chip)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abi ozaman seni dövmek gerek :D Ne diye güzelim farları çıkarıyorsun ki :) Bildiğim kadarı ile boyanır fakat içi açılacağı için ileride buhadar yapabilir tabi işinin ehli bir usta bulman lazım .

:) valla daha güzel duruyor angel ama bu kadar dandik bir aydınlatma sunacağını hiç tahmin etmemiştim...farlar şık duruyor fakat yükseklik ayarı ve aydınlatmadan şikayetçiyim...

peki sisler ne kadar etki eder aydınlatmaya..daha alçaktan olduğu için kısaları ve sislere xenon takıp yakarak güzel bir aydınlatma elde etmem mümkünmüdür?

:) valla daha güzel duruyor angel ama bu kadar dandik bir aydınlatma sunacağını hiç tahmin etmemiştim...farlar şık duruyor fakat yükseklik ayarı ve aydınlatmadan şikayetçiyim...

peki sisler ne kadar etki eder aydınlatmaya..daha alçaktan olduğu için kısaları ve sislere xenon takıp yakarak güzel bir aydınlatma elde etmem mümkünmüdür?

Mümkünde polislerimiz canlarım benim :D onlara karşı çözüm ne olacak ? sislerde :D

usta onu bunu bilmemde orjinal mercekli farları satmayı düşünürsen görüşelim.

ben görmüştüm içi siyah olan orj. ama beğenmemiştim.. gerçi fotodan da öle kaynaklanıyo olabilir.. farları boyatcağına irmicher panjur al tak bence..
ingilteredeki çoğu corsa öle ve güzel duruyolar..
misal:

DSC00411.jpg

öncelikle bana biraz yanlış bi proje gibi geldi.mercekli far çıkartılıp yerine angel takmak olmaz bence.mercekli farlardaki aydınlatma kalitesini bulamazsın.ikincisi siyah zemine ugrasma fazla.far camlarını söküp tekrar siliconla yapıstırman lazım.iyi bi işçilik olmazsa su,nem,yağmur başını ağrıtabilir...Chip konusunda şart!

satmayı düşünürsen banada haber ver :D bi açık arttırma yaparız topluca

1.canata isimli üyemizde içi siyah 8000k mavi m -tech marka xenon kiti var uzunları vs hepsi takılı ayar motoruda üzerinde çokta uygun bir fiyata satıyor
2.chip=mehmet gazihan

Junjan Far Kullanan Hekimoglu Okan Vardı.Ben ona Sorayım illa Yükseklik Ayarı Vardır.

Geri