- Konuyu Başlatan
hangi birinden alıntı yapsam diye düşndm..son yazdığımdan sonra gelen cevaplara göre sıralıyorum..
1-meftunn = panjurları hiç sevemedim..orj ben siyah görmedim olsa valla orj içi siyah alırım..
2-burakank = görüntü amaçlı düşünmüştüm angel olayını fakat aydınlatmadan verim alamadım ayar konusunda özellikle sıkıntı var.yere bakması farların hiç güzel değil.mercekliler duruyo ztn..fotoda göründüğü gibi jantlarla uyumlu kaçsın diye biraz siyah zemin far düşündüm...
3-vladimir = valla açık arttırma yaparız düşünürsem satmayı..gıcır gıcır yenisinden daha yeni
4-beyaz guvercin = bi bakym kişiyle irtibata geçmeyi deniym..
5-alper a = sorarsan ve cevap verebilirsen çok makbule geçer dostm..
Herkese ilgi alakası ve yardımcı olmaya çalışmasından dolayı teşekkür ederim...
1-meftunn = panjurları hiç sevemedim..orj ben siyah görmedim olsa valla orj içi siyah alırım..
2-burakank = görüntü amaçlı düşünmüştüm angel olayını fakat aydınlatmadan verim alamadım ayar konusunda özellikle sıkıntı var.yere bakması farların hiç güzel değil.mercekliler duruyo ztn..fotoda göründüğü gibi jantlarla uyumlu kaçsın diye biraz siyah zemin far düşündüm...
3-vladimir = valla açık arttırma yaparız düşünürsem satmayı..gıcır gıcır yenisinden daha yeni
4-beyaz guvercin = bi bakym kişiyle irtibata geçmeyi deniym..
5-alper a = sorarsan ve cevap verebilirsen çok makbule geçer dostm..
Herkese ilgi alakası ve yardımcı olmaya çalışmasından dolayı teşekkür ederim...