Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ustad çok saol fotolar için.. yalnız daha detaylı olsaydı keşke tam anlamadım bişey ama iyi durmuş gibi...
bi astraya bakıorum bi corsaya bu jantlar corsaya çok büyük durur falan diorum ama anlaşılan fenada durmuo...
bende corsa gsi jantı hastasıyım.. 6 ay önce falan fiyat sordum indirim dahil 1060 ytl fiyat verdiler :S (ki jantların göbeklerini bile vermiolar onlarda ayrı para)bunlara bide 195 45 16 lastik fiyatları spor amortisör ve yayıda ekleyince 2000 ytl yi rahat geçen bi fiyat yapıo...
1.2 arabayada bu kadar masraf değer mi :S
sen jantları ve lastikleri kaça aldın ? yay ve amortisör var mı?
Kumho ecsta 195/45/16 lastikleri 440'a aldım ama lastiklerden memnun değilim 205 olarak lassa impetus sport2 olabilir. Jantlarıda çıkma 400. Araçta yay yok ama ilk aklımdaki o, şuan 14 kışlıklar olduğu için biraz ağırdan alıyorum. Bide bu jantları park ederken dikkat etmek gerekiyo
Umut senin jantlarda 16'' heralde yanak ebadı 195 mi 205 mi yaylar 35lik mi. Tamda benim şikayetlerim yolda gezmesi virajda beni deli edip yavaşlamak zorunda kalmam sen yay tak kurtul diyosun yani