corsa c jant+lastik kombinasyonu yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CoRSa_M
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aynen.. 195 45 16 ile 6x16 lık jantlar.. senn tek eksiğin 35 lik yay yunus.. tak kurtul :D:D

Umut çok saol her kafadan bi ses çıkıyodu ama bu sefer karar kesinleşti bugün cosmo farlarını taktım demekki bundan sonrada yay var sırada

modlamaya devam yunus :D ...

Umut senin jantlarda 16'' heralde yanak ebadı 195 mi 205 mi yaylar 35lik mi. Tamda benim şikayetlerim yolda gezmesi virajda beni deli edip yavaşlamak zorunda kalmam sen yay tak kurtul diyosun yani
selam yunus tam istediğim jantlara sahipsin silverlineları alırken aklım başımda olsaymış yani daha sportif bir görünüm için hiç düşünmez alırdım bişi sorucam 205 tabana sahip janta neden şansın varken 205 takmadında 195 taktın tabi tercih meselesidir de hani meraktan soruyorum geçen aylarda bayayı bi araştırdım astra h jantı 4 bijon ortalıkta pek yok sonra vazgeçtim 3.5 yayla kesinlikle sürtme yapmaz çünkü sandığımız kadar taban yayılmıyor yanak düştüğünden ve ofseti dışa değil içe doğru bu jantlarda kısaca 205/45/16 corsalara ideal ölçü lastik çap hesaplarında bile 205/45/16 tam oturuyor çapta büyüme yok ama 195/45/16da hem çap büyüyor hemde yanak çok daha dar şu jantlardan bi bulsak bende istiyorum yaw :o

Son düzenleme:
ya Yüksel lastik işi biraz aceleye geldi o an lastikçilere sordum 195 diyen 205 diyenler oldu sonunda 195/45/16 Kumho Ecsta aldım birazda ucuza kaçtık hata ettim 205/45/16 Lassa İmpetus Sport2 kullanan arkadaşım var o çok memnun... Jantlar çok hoşuma gidiyo renkleriylede biraz oynadık, şimdi ztn kışlık lastikler varda jantları takınca 35lik yaylarıda takcam

mod konusunda tercihini yaydan dolayı kullanman çok iyi olmuş.memnun kalırsın.hem duruş hem işlev.;)

arkadaşım bence lastik işinde büyük hata etmişin 5 kuruş fazla verseydin keşke lassa alsaydın gözün arkada kalmazdı

Geri