Corsa C jant seçimi_fikirlerinizi bekliyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan laksu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
astra gsi jantının yakışma ihtimali çok fazla bence denemeye değer, aslında 93 gsi jantı çok güzel bir jant ama malesef çok küçük 14'' olması gerekiyor oda hiç yakışmıyor. Astra daha mantıklı.

Ahmet Altınçubuk

Öncelikle fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim arkadaşlar.
Bu jantları tercih etmemin nedeni, daha önce kullandığım modellerde (corsa/astra gsi) bulunmuş olması, göz aşinalığım var, bir de ikinci el olacak malumunuz bu jantlar, fiyatı bütçemi de zorlamayacak. Anladığım kadarıyla başka jant modellerini de göz önünde bulunduracağım.bu arada tesadüfen eve dönerken lastikçi de 94 corsa gsi jantı gördüm, fiyatını sordum, 250 TL. dedi. fiyat nasıl sizce?

Öncelikle fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim arkadaşlar.
Bu jantları tercih etmemin nedeni, daha önce kullandığım modellerde (corsa/astra gsi) bulunmuş olması, göz aşinalığım var, bir de ikinci el olacak malumunuz bu jantlar, fiyatı bütçemi de zorlamayacak. Anladığım kadarıyla başka jant modellerini de göz önünde bulunduracağım.bu arada tesadüfen eve dönerken lastikçi de 94 corsa gsi jantı gördüm, fiyatını sordum, 250 TL. dedi. fiyat nasıl sizce?

Fiyat iyi ama söylenildiği gibi o jantlar 14"...Yakışacağını da hiç düşünmüyorum açıkçası...İllaki orjinal olacaksa spor paket, silverline v.s gibi jantlara bakın derim 15"...Onlar aracı daha canlı diri gösterecektir..

Bende aynı arabaya corsa sport (94) jantlarını taktım...çok güzel duruyor

corsa gsi jantı astra hıc hos durmamıs

Orijinal takıntım ve eski şeylere merakım olduğundan, jant olarak astra gsi jantı (uyarsa) veya corsa gsi jantı (93-97 / 98) takmayı düşünüyorum. sizce hangisi daha çok yakışır?
1- astra gsi
2- corsa gsi (93-97)
3- corsa gsi (98)

jantd.jpg
arkadasım astra gsı super olur.ancak 5 bıjon!!

Geri