Corsa C kalorifer temizliği??

serkanyıldız

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar merhaba. Arabam da kalorifer peteğinin temizlenmesi gerekiyor dedi usta ön konsolu komple söküceğinden 400 tl dedi. Bunun bi kimyasalı varmış öyle birşey duydum. Hakkında bilgisi olan varmı?

İşin içine kimyasal girer ise arabanın her yerinden su bırakmayacağının garantisi yok. ;) Tıkalı olduğunu nasıl anladınız?

İşin içine kimyasal girer ise arabanın her yerinden su bırakmayacağının garantisi yok. ;) Tıkalı olduğunu nasıl anladınız?

Kalorifer ısıtmıyor sadece camların buğusunu alıcak seviyede bi ısıtma var dereceyi 1 e 2 ye getirdiğimde. 3 veya 4 e getirdiğim de ılık serin bi hava veriyo. Sonrasında da usta da söyledi 400 lira gibi yüksek bi rakamda istedi.

Kalorifer ısıtmıyor sadece camların buğusunu alıcak seviyede bi ısıtma var dereceyi 1 e 2 ye getirdiğimde. 3 veya 4 e getirdiğim de ılık serin bi hava veriyo. Sonrasında da usta da söyledi 400 lira gibi yüksek bi rakamda istedi.

Aracın devridaim pompası ne zaman değişti?

Hiç bulaşma o ustaya sen konsol falan sokulmuyo sadece torpido gözü sokuluyor acayip uçmuş fiyatta yeni radyatorle birlikte taksan anca o kadar yapar istanbuldaysan avcılara gel 1 saatlik işi var onun

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hiç bulaşma o ustaya sen konsol falan sokulmuyo sadece torpido gözü sokuluyor acayip uçmuş fiyatta yeni radyatorle birlikte taksan anca o kadar yapar istanbuldaysan avcılara gel 1 saatlik işi var onun

Şimdilik sadece araçtırma aşamasındayım ama yaptırırsan sizinle iletişime geçerim.

Cevap yazdığım sırada ustanın yanindaydim radyatoror yenisiyle beraber 250 tutar en fazla dedi

usta 70 tl verıyosun kaput ıcınde kalorıfer borularının gırıslerını sokup makınayı baglıyolar basınclı su ve kımyasal ıle acıyor daha oncede yaptrdık hıc bı sıkıntıda cıkmadı
hatta gecenlerde kendı aracımınkını kendım actım tam verım alamasamda gayet guzel oldu markette satılan asprın denılen temızleyıcıyı doktum su kabına ole kullandım bıraz sonra komple suyu degıstrdım duzeldı

Geri