Benim çakmaklık soketinin altında soketlerim var o zaman el frenini sökmeme gerek yok değil mi ben direk ısıtıcı kablolarını koltuğun altındaki sokete bağlasam kurtarmış mı oluyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
koltuğun altına giren yere bağlı soketi söküp içini kontrol edin. yan hava yastığı olmayan (essentia) modellerde 4 tane pin/kablo varsa tesisat hazır. yan hava yastığı olan (enjoy ve üstü) modeller için de akşam kablo rengini tis2000'den kontrol edip yazarım tekrar buraya.
Yan hava yastığı yok aracımda sadece dün tesadüfen çakmaklığın olduğu bozuk para kısmını söktüğümde altındaki soketleri gördüm siyah ve yeşil olanlardan eğer 4 pinliyse bende bu pedlerden alarak bu işlemi yapmak istiyorum Ciğerlerim çok hassas hemen üşütüyorum :dil:. Bir çok ped var ancak hangi pedi alsam daha iyi olur bilemedim
Sol soketin 2 numaralı pinine siyah-kırmızı kablo ve sağ soketin 2 numaralı pinine siyah-sarı kablo bağlıysa koltuğun altında da tesisat hazır demektir. keşke ben de bu kadar şanslı olabilseydim
düğmeleri yetkili servislerden alabilirsiniz. konu içerisinde parça numarasını yazmıştım. pedler için Aliexpress. com heated seat pads veya eBay.com heated seat pads
yurt dışı sitelerinden hiç alışveriş yapmadım şu ürün işimi görür mü acaba
http://www.hepsiburada.com/liste/mo...ls.aspx?productId=otm107093&categoryId=266112
ürün yorumları olumlu olduğu için iş görür. sırt ve oturma kısmı ikiye ayrılıyor mu önemli olan o. çünkü koltuğun içine döşenmek istenirse ikiye bölmek gerekiyor.