Cihan bey merhaba ısıtıcı pedler geldi haziranda Almanya ya gitmiştim 2 haftalığına oradan da aracımın orjinal koltuk ısıtma butonlarını da aldım ebaydan az önce de butonları yerine montajladım yalnız benim aracım essentia olduğu için flaşör ve koltuk ısıtma butonlarının fişinin 1 ve 3 numaralı pinleri boş TIS şemasından baktığımda koltuk ısıtma için bu pinlerin 1 nolu olanına park lambasından + voltaj 3 numaralı pine de şase gelmesi gerekiyor buraya kadar herşey normal fakat hali hazırdaki fişin 1 ve 3 nolu pinlerinin içi boş oraya bir şekilde pini nasıl uydururum diye düşünürken bilgisayarın içindeki ses kablolarının pinleri gözüme takıldı elimde eskiden kalma bir ses kablosu vardu 2 tanen pinini çıkarıp flaşörün arkasındaki boş yerlere yerleştirdim cuk oturdu.kablolarını da çakmağın arkasındaki park aydınlatması ve şase den aldım ayrıca + voltaj beslemesini de aynı şekilde çakmaktan aldım ve tesisat işini hallettim sıra geldi koltukları sökmeye koltukları sökme işi çok zor değil ama aklıma şöyle bir soru takıldı.koltukların oturma kısmı aynı sizin aracınızdaki gibi sökülecek öyle görünüyor fakat sırt kısımlarını nasıl sökeceğiz benim aracımın koltuklarının arka kısmında açılan küçük masa gibi bir zımbırtı var ve koltuğun arkası tamamen plastik bu plastik masayı nasıl sökeceğiz bir fikri olan varmı???