corsa c kule gergisi

Corsa D için bilgi alacaktınız ?

corsa d için konuştum. yaparız sorun olmaz dedi ustamız. ama ölçü almak için birkaç saatliğine birtane corda d ye ihtiyacımız var. onunla ilgileniyoruz şuanda. bir arkadaşımızda varmış. sağolsun cumartesi günü gelecek ustamıza. ölçü alır almaz size haber vereceğim. hem maliyetide çıkmış olur.

corsa d için konuştum. yaparız sorun olmaz dedi ustamız. ama ölçü almak için birkaç saatliğine birtane corda d ye ihtiyacımız var. onunla ilgileniyoruz şuanda. bir arkadaşımızda varmış. sağolsun cumartesi günü gelecek ustamıza. ölçü alır almaz size haber vereceğim. hem maliyetide çıkmış olur.

Teşekkürler bekliyorum.

ben corolla marka aracıma yaptırmak istemiştim bundan 1-2 sene önce ama ustam pek olumlu yaklaşmamıştı sebebini ise, atıyorum, araç sağ çamurluktan aldığı sert bi darbeyi kule gergisi vasıtasıyla sol çamurluğada aktararak daha büyük hasarlar açabileceğini söylemişti

alican demir üsküdar lımısın yoksam :)

Uskudarliyim caner seymen :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

naber la pis opelci...bak şu allahın işine ki şeytanı nerede karşıma çıkardı :)

naber kardeşim ne var ne yok :)

oo muhabbet koyu baya :) canerin arbayada yapıcaz birtane inşallah. caner bu cumartesi kimseye söz vermede sanayiye gidelim. hem sanda cv getiricem.

okeydir abi...
alican gergini ellerimle verecem :)

hocam elınıze saglık cok guzel olmuş jsv turu dandık urunlere 70 80 tl vermek yerıne amortısore montelı cok mantıklı delme bıcme yok bende vardı jsv takcaktık abs beyınıne ustune geldıgı ıcın takmadan sattım eger yapılabılırse astra g ıcın fıyat alabılırmıyım yaptırabılme sansımız nedır kardesım :)

Geri