corsa c kule gergisi

Elinize sağlık güzel çalışma olmuş. Bende corsa c için arka ve ön gerginin fiyatını öğrenebilir miyim ?

corsa d için olsa bende alırdım

arkadaşlar araç farketmiyor, 150tl ön 100tl arka fiyatı. ancak arkadaşım dükkanını kapatmak zorunda kaldı. ailevi nedenlerden dolayı. bu nedenle artık yardımcı olamıcak bize.

arkadaşlar araç farketmiyor, 150tl ön 100tl arka fiyatı. ancak arkadaşım dükkanını kapatmak zorunda kaldı. ailevi nedenlerden dolayı. bu nedenle artık yardımcı olamıcak bize.

fiyat iyimiş aslında corsa d için hiçbir yerde bulamadım:(

Öyleydi valla. Maalesef dükkanı kapatınca bizim kule olayıda yalan oldu:(

Öyleydi valla. Maalesef dükkanı kapatınca bizim kule olayıda yalan oldu:(

abi aslında boru bükme makinesi olsa ben imal ederimde o yok kaynak sütün matkap kompresör havalı aletler vs hepsi mevcut:D

Valla boru bükme makinası bulmak kolay. Çoğu Demir doğramacıda ve ekzostcuda bulabilirsin. Önemli olan borunun uygun bükülüp büküm yerlerinin baskıya doğru cevap vermesi ve kaynak yerlerinin pürüzsüz olması. Ciddi bir crom işçiliği var. Ustanın elinin düzgünlüğü biryana, mekanik bilgisizinde iyi olması gerekiyor. Allah muhafaza yanlış imalatta neler olduğunu birkaç defa gözlerimle gördüm. Amortisörün kulesini kıranınıda , gerginin kırılıp kaputtan çıktığınada şahit oldum.

Merthan abi 1 sene önce benim araba için danışacaktın :D

Valla boru bükme makinası bulmak kolay. Çoğu Demir doğramacıda ve ekzostcuda bulabilirsin. Önemli olan borunun uygun bükülüp büküm yerlerinin baskıya doğru cevap vermesi ve kaynak yerlerinin pürüzsüz olması. Ciddi bir crom işçiliği var. Ustanın elinin düzgünlüğü biryana, mekanik bilgisizinde iyi olması gerekiyor. Allah muhafaza yanlış imalatta neler olduğunu birkaç defa gözlerimle gördüm. Amortisörün kulesini kıranınıda , gerginin kırılıp kaputtan çıktığınada şahit oldum.

abi işçilik yönünden sıkıntı olmaz daha önce scooterden custom chopper yaptık hesaplamalar vs. hepsini ilimetrik yaparım ark ve argon kaynağımda var garajımda fakat boru bükme makinesi sıkıntı hadi bir ustaya yaptırdık almak daha ucuza gelir tek bir dirsek yapmak için 90 tlistemiştiler malzemede benden adam sadece boruyu 90 derece bükecekti nese şu çelik kapı işini halledelim bir daha ki tatilde onuda alırım

Geri