' Corsa ' C ' Min Yeni ön Tamponu Kendi Eserim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nastres
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yok hayır ben zaten zevklerin farklı olduğuna inananlardanım. ben mesela sadelikten yanayımdır. sen ise abartı sevıyor olabilirsin. ama kendi goruşum o damalı stickerlar, cam üstüne çekilen folyolar sanki şahinlerde kaldı artık.

güzel olmuş ama damalı sticker konusuna katılıyorum :D kazasız belasız

yok hayır ben zaten zevklerin farklı olduğuna inananlardanım. ben mesela sadelikten yanayımdır. sen ise abartı sevıyor olabilirsin. ama kendi goruşum o damalı stickerlar, cam üstüne çekilen folyolar sanki şahinlerde kaldı artık.

evet zevk ve renk meselesi. bende ne yapim şahinlerin geleneğini devam ettirmeye calışıyorum diyelim o zaman ama eleştirin için saol

sertan sen kızdın heralde. ama ben goruşumu soyledım. ben soylemezsem başkası soylemezse, en guzel olan nasıl bulunurki????

sertan sen kızdın heralde. ama ben goruşumu soyledım. ben soylemezsem başkası soylemezse, en guzel olan nasıl bulunurki????

yok valla niye kızımki iyi görüşlere acık olupda kötülere açık olmazsan birşeylerde başarılı olamazsın dimi :)

çok tatlı durmuş

güzel emek harcanmış ter dökülmüş
maşallahhhh

:good::good::good::good::good::good::good::good::good::good::good::good::good::good::good::good::good::good::good::good:

Geri