CORSA C ORJİNAL SİS TESİSATI VE MONTAJI
Selamın aleyküm ben çok araştırdım bulamadım inşallah birilerinin işine yarar. Benim aracım 2001 model 1.4 diğerlerinde farklılık gösterebilir belki bilmiyorum.
GEREKLİ OLANLAR
1 Adet orjinal çift tuşlu far anahtarı
1 adet orjinal role
1 adet 10 amper sigorta
1 adet sisli ızgara
2 adet sis farı
1,5 metre civarı kablo
Aldığını sis farlarına uygun 2 adet soket
4 adet somunlu vida sis farını ızgaraya oturtmak için
İlk iş far anahtarını değiştirmek ile başlıyoruz. Ardından
Fotoğrafta işaretlediğim yerlere rolesini ve sigortasını takıyoruz.
Ben ızgarayı tamponu sökmeden çıkardım sizin kolayınıza nasıl geliyorsa öyle yapın. Daha sonrasında ızgaranın üzerinde ısı sensörü var onun kablosunu takip edersiniz sol tarafta kornanın yanında 4 lü bi soket göreceksiniz iki ucu körlenmiş fotoğraftaki gibi
Kahverengi kablo eksi siyah kablo sisin artı kablosu burdan sağa kablo çekiyorsunuz sola çok yakın zaten ben direk aldığım soketi bağladım.
Sonrasında göstergeyi söküyorsunuz ve fotoğraftaki 4 numaralı yere ampul takıyorsunuz
ve tamamdır orjinal sis farınız tamamdır güle güle kullanın bi Allah razı olsununuzu alırım
Diğer görselleride buraya bırakıyorum
Selamın aleyküm ben çok araştırdım bulamadım inşallah birilerinin işine yarar. Benim aracım 2001 model 1.4 diğerlerinde farklılık gösterebilir belki bilmiyorum.
GEREKLİ OLANLAR
1 Adet orjinal çift tuşlu far anahtarı
1 adet orjinal role
1 adet 10 amper sigorta
1 adet sisli ızgara
2 adet sis farı
1,5 metre civarı kablo
Aldığını sis farlarına uygun 2 adet soket
4 adet somunlu vida sis farını ızgaraya oturtmak için
İlk iş far anahtarını değiştirmek ile başlıyoruz. Ardından

Fotoğrafta işaretlediğim yerlere rolesini ve sigortasını takıyoruz.
Ben ızgarayı tamponu sökmeden çıkardım sizin kolayınıza nasıl geliyorsa öyle yapın. Daha sonrasında ızgaranın üzerinde ısı sensörü var onun kablosunu takip edersiniz sol tarafta kornanın yanında 4 lü bi soket göreceksiniz iki ucu körlenmiş fotoğraftaki gibi

Kahverengi kablo eksi siyah kablo sisin artı kablosu burdan sağa kablo çekiyorsunuz sola çok yakın zaten ben direk aldığım soketi bağladım.
Sonrasında göstergeyi söküyorsunuz ve fotoğraftaki 4 numaralı yere ampul takıyorsunuz

ve tamamdır orjinal sis farınız tamamdır güle güle kullanın bi Allah razı olsununuzu alırım

Diğer görselleride buraya bırakıyorum