Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bende 205 40 17 kumho lastikler ve 17" oz racing jant takımı var araç corsa c... + 3 kişiye kadar kesinlikle sürtme vs yok ( orjinal yaylar takılı ) fakat araca 4. bir kişi bindiği zaman hızlı girilen çukurlarda lastik yanakları plastik dodiklere ufak bir temasta bulunuyor yayların esnemesinden ötürü o da ztn bir kaç sürtmeden sonra dodikler eridiğinden ( içten ) bir sıkıntı yaratmıyor =) performans açısından bir düşüş yaşamadım çünkü eğer kaliteli bir jant takarsanız ağırlık açısından çok fazla bir kaybınız olmaz
arlkadaslar ben dun jantcıya gıttım 16 vardı kafamda 17de sorduk kesınlıkle surtme yapmaz dedı hatta taktırdık ve test ettık sadece o plastık sıyah camurlugun cok az surtme yaptı dedıkı bıraz taslattırırsan gecer dedı herhangı baska bır problem olmaz dedı ve bende bugun 17 jant almaya gıtcemm onda karar kıldım
Evet 14ten 16 ya geçen corsacılar anlatın bana araç eziyet çekiyormu, tüketim artiyormu, farkedilir biçimde yavaşlıyormu, vs vs vs. Sadece 14ten 16 ya geçiş yapan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırlarsa mutlu olurum...