corsa c sahipleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ulash34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
16 jantlarım var kırmızı keskin kt4 lü corsa işte benmki..ama mini cooper ın beyaz s jantı çok güzel durcak gbi geliyo düşünüyorm yani..

bizim semtte var bi tane mavimsi yeşilimsi tek kapı 17 siyah jantları var genç bi arkadas üyemi bilmioyum ama

benimle birlikte 17'' jant arkadaşım var.dün konuştuğumda bzn sürtme olduğunu söledi...

kesinlikle sürtme yapıyor :S çok büyük hata yaparsın araçla oynaman gerekir sürtmesin diye oda zarar verecektir usta ... geriside sana kalmış

bende 205 40 17 kumho lastikler ve 17" oz racing jant takımı var araç corsa c... + 3 kişiye kadar kesinlikle sürtme vs yok ( orjinal yaylar takılı ) fakat araca 4. bir kişi bindiği zaman hızlı girilen çukurlarda lastik yanakları plastik dodiklere ufak bir temasta bulunuyor yayların esnemesinden ötürü o da ztn bir kaç sürtmeden sonra dodikler eridiğinden ( içten ) bir sıkıntı yaratmıyor =) performans açısından bir düşüş yaşamadım çünkü eğer kaliteli bir jant takarsanız ağırlık açısından çok fazla bir kaybınız olmaz

arlkadaslar ben dun jantcıya gıttım 16 vardı kafamda 17de sorduk kesınlıkle surtme yapmaz dedı hatta taktırdık ve test ettık sadece o plastık sıyah camurlugun cok az surtme yaptı dedıkı bıraz taslattırırsan gecer dedı herhangı baska bır problem olmaz dedı ve bende bugun 17 jant almaya gıtcemm onda karar kıldım

Evet 14ten 16 ya geçen corsacılar anlatın bana araç eziyet çekiyormu, tüketim artiyormu, farkedilir biçimde yavaşlıyormu, vs vs vs. Sadece 14ten 16 ya geçiş yapan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırlarsa mutlu olurum...

it's me :) there is no problem 4 power... just no sliding :):):) hehehee

kaliteli ve hafif bi jant kullanirsan deniz,aksine daha rahat hareket edersin..virajlar ve sert donusler hakkinda konusmayalim bile...

ben taktım 215 40 17 ama araba orj yaylarıyla surtmedı fakat 6 cm yaylarımı takınca arabayı yurutemedık:)

Geri