Corsa C Sis Farı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LvNt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

LvNt

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
selamlar arkadaşlar,

Corsa C lerde sis farı takmak için, tamponun altında sağ ve solda bulunan siyah plastik parçaları nasıl sökebiliriz acaba?
dün biraz kurcalayayım dedim, tornavidayla filan da fazla kasmak istemedim. yani vida filan var mı içeriden bir yerden.
ayrıca bir sorum daha olacak size, bu plastik parçanın arkasında sis farı için yuva hazırmıdır acaba, yani yuvarlak kısım hazır sadece onu kesmem mi gerekir, yoksa keseceğim yeri de ben mi belirleyeceğm? :help:
şimdiden teşekkürler...

o plastiğin tırnakları var.geçmeli bi sistem yanii.lifte kaldırıp veya kriko ile kaldırıp sökebilirsiniz.sis farı orjinal takmayı düşünüyorsanız eğer oo plastiği delmek için uğraşmayın.parçacılarda hazır sis farı için delikli olanı var.başka bi sis farı takacaksanız onu istediğiniz yerden delipte takabilirsiniz.yinede plastiği sökerken bi kontrol edersiniz sis farı büyük felan olursa değme ihtimaline karşıı bi kontrol edersiniz.

çok sağol cevabın için,
parçacılarda o iki parça için (sağ-sol) 50 YTL fiyat istediler...
sis farlarının orj leri de 250 YTL
kendim yapacam büyük ihtimal, aksaraydan güzel bi sis farı almayı düşünüyorum. bu pazarı da bununla geçiririm artık :good:
en olmadı havya ile güzel güzel eritirim sis farı yuvaları için..

çok sağol cevabın için,
parçacılarda o iki parça için (sağ-sol) 50 YTL fiyat istediler...
sis farlarının orj leri de 250 YTL
kendim yapacam büyük ihtimal, aksaraydan güzel bi sis farı almayı düşünüyorum. bu pazarı da bununla geçiririm artık :good:
en olmadı havya ile güzel güzel eritirim sis farı yuvaları için..
kardeş nerede 50 ytl iki tanesi ya bende bulursam bende alayım çok iyi fiyat.. :)

taksim de Bilgin Oto var,
orj. opel parçaları satıyor.
ayrıca www.opelparcaci.com var.
yani orj. olarak bu fiyata alabileceğin yerler buralar.

opel parçacıda bulamadım bir link atabilirmisin ? gerçekten çok uygun bana serviste toplam 460 ytl hesap çıkardılar :mad:

link olarak yok zaten, telefon açman lazım oraya,
şu parçaları istiyorum de, sana fiyat çıkarsınlar.
net'e bütün malzemeleri koymuyorlar

Ben şimdi sordum başka bir yere kardeş.. çiftine 100 ytl dediler. çıkmaymış .. sizce nasıl ?
Bir de bunun aparatları falan lazımmı başka ?

yalnız bir konuya açıklık getirmek lazım. senin sorduğun parça sis farı mı, yoksa sis farının takıldığı siyah plastik çerçeveler mi?
eğer sis farını o fiyata bulduysan atla üstüne sakın bırakma :good: :good: :alkis:
ama o plastik parçalar ise, çok pahallı, hem de çıkma yani...

yalnız bir konuya açıklık getirmek lazım. senin sorduğun parça sis farı mı, yoksa sis farının takıldığı siyah plastik çerçeveler mi?
eğer sis farını o fiyata bulduysan atla üstüne sakın bırakma :good: :good: :alkis:
ama o plastik parçalar ise, çok pahallı, hem de çıkma yani...
Yok kardeş plastik kısma ne die ben 50 ytl vereyim :) Sis farı tabii ki hatta bugun 45 oldu :alkis:

Geri