Corsa C Sis Farı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LvNt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar o plastiklen beraber trabzonda özel servisde 90ytl sol 90ytl da sağ taraf olmak üzere fiyat dedilerr takmasıylandan 250 bulur sanırmm düğmede koyacakmış arkas sileri yakan yerin yanında boşluk var oraya koyacak bana 250 ytl fyat dedilerrr yinede pahalıı nerdeyse alıcam spor yay fiyatında:S

ben bugün çıkmacıya gidip plastik panjur soracam ucuz ise alıcam
alırsam size kaça aldığımı yazarım

Caner kardeş selam

geçenlerde arabama arka sis farının yanındaki boş olan bölüme tesisat çektirdim normal park lambası taktılar arkadan gelen sürücü arkadaşların gözünü almasın diye ayrıca yan sinyalleri sürekli yanar ve sinyal verdiğinde çakarlı yaptırdım arka sis düğmesini iptal ettim ön sis farı bakıyorum aldığımda arka sis düğmesine taktırıcam bunların hepsini parklara bağlattım dicem şu benim elektrikçim var çok ta iyi bi usta istersen sislerini orda bağlatabiliriz. çok ta güzel olacağına eminim gitmek istediğinde özelden veya mailime mesaj at adresini telefonunun veririm

akin.onur@mylla.com.tr :good:

Sis farı olarak ne alırsanız alın ama kesinlikle aşağıdaki parçanın üzerine monte edin.Fiyatı 75 YTL, çok pahalı değil ve görüntüyü çok değiştiriyor...

erman kardeş bu panjuru nerden buldun çok tatlı

Ben bugün taktırıyorum yarın akşam alıcam aracı arka sislere takılacak sisleri açtığımda arka alt kırmızı'larda yanıcak güzel olucak bence.. yan sanayi 2 sis 190TL kabloları 60 TL işçilik 50TL toplam 300TL yaptırıyorum fiyat nasıl sizce ? bütün sigorta işlerim ve kayıtlı bakımları olan servis olduğu için garanti güvenim var bu konuda içim rahat.

Ya Parçaları Alın Gidin Sanayide Bi Oto Elektrikçisine Hepsi Yapar Zaten ...

arkadaslar corsa c 1,7 dti 2003 model tamponun icinde sisfarı olan yerde kablolar görüyorum. acaba sis farını alıp taksam tesisat hazırmıdır, calısırmı acaba ?
birde sis farı düğmesine basınca önmü arkamı yanıyor anlayamadım? tskler.
bende soldaki düğme yok. sadece sağdaki var. sol ön - sağ arkamı demektir.

arkadaslar corsa c 1,7 dti 2003 model tamponun icinde sisfarı olan yerde kablolar görüyorum. acaba sis farını alıp taksam tesisat hazırmıdır, calısırmı acaba ?
birde sis farı düğmesine basınca önmü arkamı yanıyor anlayamadım? tskler.
bende soldaki düğme yok. sadece sağdaki var. sol ön - sağ arkamı demektir.

Tesisatı bilemiyorum fakat,sizdeki arka sisleri yakan düğmedir. Ön Sis farı alıp takarsanız arka sisler ile paralel bağlatıp aynı düğme ile arka ve ön sislerin aynı anda yanmasını sağlayabilirsiniz.

Geri