17 Eki 2016 #11 S spetsna7 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 17 Eki 2016 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 38 Siteyi ziyaret et sorun direksyon kutusu mu acaba hallettiniz mi sorunu bende de aynı durum var da.
17 Eki 2016 Konuyu Başlatan #12 S sarıkırmızı Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Mar 2013 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 40 Siteyi ziyaret et Yok daha halledemedim, cumartesi sanayiye gidip sorunu ve sonucu yazarım, fren merkezi gibi duruyor
17 Eki 2016 Konuyu Başlatan #13 S sarıkırmızı Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Mar 2013 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 40 Siteyi ziyaret et _KILIÇ_' Alıntı: Bende de oluyordu aynısı ön fren balatalarını değiştirdikden sonra kalmadı gibi bence fren merkezlerini kontrol ettirin boşluk yapmış olabilir. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim hocam, umarım basit bir problemdir, teşekkür ederim
_KILIÇ_' Alıntı: Bende de oluyordu aynısı ön fren balatalarını değiştirdikden sonra kalmadı gibi bence fren merkezlerini kontrol ettirin boşluk yapmış olabilir. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim hocam, umarım basit bir problemdir, teşekkür ederim
3 Mar 2024 #14 dmitrisalarov Kayıtlı Kullanıcı 09-Aydın Katılım 12 Ara 2023 Mesajlar 16 Tepkime puanı 4 Puanları 3 Siteyi ziyaret et sarıkırmızı' Alıntı: Teşekkür ederim hocam, umarım basit bir problemdir, teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Çözebildiniz mi hocam nedenmiş ben de aynı sorunu yaşıyorum.
sarıkırmızı' Alıntı: Teşekkür ederim hocam, umarım basit bir problemdir, teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Çözebildiniz mi hocam nedenmiş ben de aynı sorunu yaşıyorum.