Corsa c Sport German Style

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan opc67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ve devami var :D baya cok parcalar deyisildi ..:D

ctpz.jpg

gr9m.jpg

8unn.jpg

6n1j.jpg

tmoq.jpg

egzos iyi güzel
ama jantlar için aynı fikirde değilim :)

bencede egzoz iyi ama jantlar fazla parlak olmuş daha mat ancak daha iyi bir şey tercih edilebilirdi. tabiki zevk meselesi

tesekkürler arkadaslar, canli baktiginiz zaman jantlar okadarda parlak deyil resim cekerken günes tam oraya vurdu ve dahada parlak cikti ortaya

Almanyanın nimetlerinden faydalansanız keşke. Koltuk ısıtma,sisli far düğmesi vs :D Bulamıyoruz yahu ısıtma butonlusunu. Almanyada olsam combo'mda yatarım heralde :D

gerçekten başarılı, ama jant olarak daha farklı bi modelle tamamlanabilirdi.mesela schmidt th line, bbs rs veya lenso bsx mükemmel giderdi bu araca...
la ifoo gurme gibi yorum yapmışsın la ne schmidt i :D:D
adam koymuş keskin i gerçek bir german style yapmış işte :D en güzel gidecek jantlardan biri :D

Facede görüyorum meşhur Corsa grubunda fotoğraflarını, güzel araç.

la ifoo gurme gibi yorum yapmışsın la ne schmidt i :D:D
adam koymuş keskin i gerçek bir german style yapmış işte :D en güzel gidecek jantlardan biri :D
2083w.gif

rj8na.gif

ee ortak 3 yıla yakın bir süredir corsa ya biniyoruz artık bu araç konusunda uzmanlaştık, deyim yerindeyse doktora yaptık, işin gurmesi olduk. ammavelakin benim yorumu yazdığım tarihe bakarsan eger o zamanlar revançta olan jant modellerinden birini yazmıştım devir değiştikçede doğal olarakta modifiyedeki akımda bu değişim sürecinden haliyle payını almakta, şu sıralarda teneke janta lastik yanağı yapma popülasyonu bi hayli arttı, bence corsa bu bahsettiğim görünümü ilede yeterince güzel vede göz doldurmakta corsa kullanıcıları bu hali ilede başarılı bir görünüm elde etmişler. :D :)

bak bu renk böylede güzel (bahsettiğim jantla):
Euro_Style_Opel_Corsa_C.jpg

Son düzenleme:
Geri