Corsa C stop lambası yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan selim61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kırmızı corsadaki gibi aynı yapmak istiyorum arkadaşlar kendim yapabilirmiyim acaba zor bir işlemmidir ?

Kendiniz folyo yapabilirsiniz.İnternetten size lazım olabilecek ölçüdeki stop folyosunu temin edin. Direk yapıştıracaksınız. Bazı yerlerde büküp şekil vermek için saç kurutma makinasına ihtiyacınız olacak o kadar. En sonunda bitince de komple makinayla ısıtırsınız olur biter.

benimkilerle değiştirelim madem istiyosun...

Kendiniz folyo yapabilirsiniz.İnternetten size lazım olabilecek ölçüdeki stop folyosunu temin edin. Direk yapıştıracaksınız. Bazı yerlerde büküp şekil vermek için saç kurutma makinasına ihtiyacınız olacak o kadar. En sonunda bitince de komple makinayla ısıtırsınız olur biter.
Bu kadar basit olmuyor işte o folyoyu doğru ölçüde gerdirmek ve hava kabarcığı bırakmamak önemli olan ayrıca stop un kıvrımlı yerlerini ayarlayabilmekte bayaa zahmet gerektiren bi iş

Ben aracıma senin dediğin şekilde kendim yaptım, maliyeti 5 lira civarında oldu, ortalama 15-20 dakikamı aldı, cam filmi yada stop boyası ile hiç uğraşma, transparan füme folyo al, esnek olduğundan uygulaması kolaydır, tabela reklam malzemesi satan toptancılarda mevcut.

Teşekkürler bu haftasonu uygulayıp resimlerini yayınlayacağım arkadaşlar.

bence farları koyulaştırmak için sıkılan spreylerden kullanın. en kolayı öyle olur. benim eski subaruya yapmıştım. güzelde olmuştu. ışığıda çok kırmıyor.

Arkadaşlar sıkıldığım zaman tekrar eski haline dönüştürmek isteyebilirim düşüncesiyle folyolama yapıcam spreyle yapıldığı zaman sıkıntı olur diye düşünüyorum

Folyolu kaplamaya örnek fotoğrafım;
555526_10150940725479541_1478231364_n.jpg

Geri