Corsa C Style

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eguzen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yorumlar için hepinize çok teşekkürler. Allah hepimizi kazadan, beladan, cezadan korusun.

araba güzel farlar bi başka güzel.. şu angel konusunda iice gaza gelmeye başladım.. angellarla ilgili konu açmışmıydın? varsa link ? yoksa nasıl memnun musun kaç kelvin? görüş ii mi ?

üsdat konu açmıştım ama 2.el aramıştım sanırım o konuda. sonunda taktırmaya karar verip taktırdım 8000K zenonlar görüş gayet güzel ama bir far ayarı gerekiyor henüz yaptıramadım. bunun dışında oldukça memnunum.

Jant ve Spoiler çok güzel.. Kazasız Belasız

guzel gercekten ama biraz bassan dahada tatlı olur bendede corsa c var bı yerde 195.45.16 inç jant var takmayı düşünüyorum ama agır gelırmı bılemem yardımcı olurmusunuz ofsetlı jant 7.5 inç

bendece corsa C var tek kapı...araç çok güzel duruyoruz..şahsi kanaattim tabiki zevk meselesi bu ama! bence body kit olayı sankı fazla olmus gıbı geldı bana..ben olsaydım onu koymazdım..ama tabıkı o benım zevkım...bırde arkaya ıkı tane egsoz olayıda hoş durmamış...jantlar ve angellar çok tatlı...arkadaşların söylediği gibi bi sis farı var..:)ALLAH KAZASIZ BELASIZ GÜZEL GÜNLERDE KULLANMAYI NASİP ETSİN..!

Geri