corsa c torpido temizlik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uploader
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

uploader

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhabalar arkadaşlar. Corsa c kasalarda torpido noktasal bir zemin. Buraya zamanla tozlar giriyor ve sürkli temizlemeyince de çıkmıyor bu tozlar. Direk fiber bez ile silince torpido da leke kalıyor yada normal bez ve sadece su ile.

Ben ne ile temizlik yapabilirim? Şimdiden fikirleriniz için teşekkürler....

yasin abim sorunu çok garipsemekle birlikte soruyu düşünürken ağrıyan dişimi unutturduğun için teşekkürü borç bilir,cevap olarak torpidonun 4 tane (ikisi içte ikisi dışta) vidası olduğunu belirterek sökmenin 32 saniye süreceğinin altını çizerek söküp dışarıda çitileyerek yıkayabileceğini demek isterim :)

sadece o parca degıl komple torpıdo herlde bahsettıgınız..
kopuklu su bı tane boya fırcası ufaklardan suya batırıp fazla bastrmadan goguslugu surun sonra sılın derm

torpidomu önceleri torpido sütü ile temizlerdim şimdi bim den aldığım ıslak mendille siliyorum. torpido sütleri ile yapınca parlak duruyordu ama ikidebir temiz bez aramaktan usandığımdan ıslak mendile geçiş yaptım. daha doğal ve mat bir görüntü veriyor tavsiye ederim.
sizin sorununuza gelince torpido sütünü kuvvetli bir şekilde hava üfleyen bir kompresörle uygularsanız o tırtıklar arasındaki yerlerde temizleniyor.bizim evdeki elektrikli süpürgemizin arka tarafına hortumu takınca süpürme değil de hava kompresörü görevi görüyor. onunla birkaç defa dediğim şekilde temizlik yapmıştım. en kuytu köşelere diplere parlatıcı ulaşıp tertemiz yaptı. torpidodaki o pütürüklü yüzey bile gıcır gıcır oldu.

Daha hiç parlatıcı benzeri bişey sürmedim, hafif nemli temiz bez ile siliyorum, matlığı hiç bozulmadı, ayrıca bahsettiğiniz şekilde gözeneklerinde kir kalma durumu felanda yok.

yasin abim sorunu çok garipsemekle birlikte soruyu düşünürken ağrıyan dişimi unutturduğun için teşekkürü borç bilir,cevap olarak torpidonun 4 tane (ikisi içte ikisi dışta) vidası olduğunu belirterek sökmenin 32 saniye süreceğinin altını çizerek söküp dışarıda çitileyerek yıkayabileceğini demek isterim :)

Torpido derken gözünü demedim :D

allah iyiliğini vere abi :D konsol göğüs filan desene :)

diş ağrısı yaramadı bana :) beynime vurdu ...

Geri