Corsa C'me yeni modifiyeler yolda...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozzyouz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
100 olur herhalde yahu. Yeni Corsa'larda tamamen aynı motor var ama 90 beygir. Gerçi onların Turbo falan biraz değişik :D Onlara da modifiye yapıp %35 verim alacağımızı düşünrsek 121,5 e kadar yolu var :D:D

chip cok ii olur,değişik değerleri veren chipler var.oguz birader,egzost sistemiyle biraz oyna,biraz daha değerlenir.
;)

ledleri en ucuz bizim sponsor tuning piyasada bulduk herhade ordan alcaz varsa daha hesaplı burdan paylaşalım :)

şu an bizim kuzenin corsayı yapıyoruz boyadan çıktı m3 aynalar takıldı iyi bi ses tesisatı döşendi jant falan tmam

ızgara led stop halledcez bu haaftada insallah, ankara adana bilmiyor ya şu gsi ızgarayı olmaz tampondA değişcek diyolar :)

bugra tampon değişecekmi diyorlar aman diim adamlar profesyonel bir kazıkçıymış dikkat :) tık diye çıtalarından çıkıyor tık diye de takıyorsun çok kolay bir iş ... ızgarayı bul yeter :)
m3 aynaların performansı kötü oldugu için takmadım

la alper olm sen benim zorumla bi angel taktın bıraktın baska da bişi ypamadın kendini kandırma :) :) :) :) sana arabamı satınca hepsini vercem :)

grnt004tu4.jpg

grnt007ls2.jpg

kazasız belasız panjur hafif meyilli gibi mi, duruo yo yoksa kirli diemi öle görnüor

çok kirliydi hemen çektim yoldaydım öyle çekesim geldi zaten sanayi işi birz irmscher inkiler gibi kalite bekleyemeyiz :)

panjura bi ufaktatn marka logosu gibi bişey koyarsan daha güzel olur.böle cok boş olmuş. opc ya da irmscher falan gibi:)

Geri