guzel guzel kardesım sımdı sag taraf logo ıstıo okadar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hHayır yok benim far xenon.. (fabrika çıkışlı )esref o iş sana kaldı
emre abi snn angel var mı varsa hallederiz belki ?
emre abı senın aracın aynısı bndede var cdx bnm dıger arac:d fakat ustune led ekleme yapılır bunun ıcın far acmamız gerkıo sonra ledı ust tarafa eklıcez farı actıkmı zatı mercklerıde degstrlım zatı merckler kalıtesız cdxın valeo mercek takrz aydınlatma super olur sonra tabanıda olmazsa ısıya dayanklı sıyaha boyadıkmı kapatmadan megıuars la sıler zımparalar kapatırz sonra super grntu olurbu bnm fıkrım led ıcın far acılcak bunlarıda far acıldımı yapmk farz oolur derım..hHayır yok benim far xenon.. (fabrika çıkışlı )
oguzcum hallderz merak etme..sıpars verdım almanyadan dıgerınden kalmamıs elımde sadece anahtrlık ve dıger ırmscher logo var logolar haftya elımde en gecesref o iş sana kaldı
emre abi snn angel var mı varsa hallederiz belki ?
emre abı senın aracın aynısı bndede var cdx bnm dıger arac:d fakat ustune led ekleme yapılır bunun ıcın far acmamız gerkıo sonra ledı ust tarafa eklıcez farı actıkmı zatı mercklerıde degstrlım zatı merckler kalıtesız cdxın valeo mercek takrz aydınlatma super olur sonra tabanıda olmazsa ısıya dayanklı sıyaha boyadıkmı kapatmadan megıuars la sıler zımparalar kapatırz sonra super grntu olurbu bnm fıkrım led ıcın far acılcak bunlarıda far acıldımı yapmk farz oolur derım..