Corsa C'me yeni modifiyeler yolda...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozzyouz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şu farın hemen üstündeki ledlerden benim vectra ya olur mu ?..veya nerden hangi parçayı aldınız ben kendimde yapabilirim belki..yerine göre oturtma işini sadece elektrikçiye bağlama işi kalır...

esref o iş sana kaldı :)

emre abi snn angel var mı varsa hallederiz belki ?

ouz bence logo iptali yaptıgın yere bi logo ko (daha öncede yazmıstım) ya da gsi ızgara al bitane(tampondakinden)kesip biçip panjuru kendn üret.hem daha uyumlu olur hem de cok cok güzel olur:)

hHayır yok benim far xenon.. (fabrika çıkışlı )
emre abı senın aracın aynısı bndede var cdx bnm dıger arac:d fakat ustune led ekleme yapılır bunun ıcın far acmamız gerkıo sonra ledı ust tarafa eklıcez farı actıkmı zatı mercklerıde degstrlım zatı merckler kalıtesız cdxın valeo mercek takrz aydınlatma super olur sonra tabanıda olmazsa ısıya dayanklı sıyaha boyadıkmı kapatmadan megıuars la sıler zımparalar kapatırz sonra super grntu olur:D:Dbu bnm fıkrım led ıcın far acılcak bunlarıda far acıldımı yapmk farz oolur derım..

esref o iş sana kaldı :)

emre abi snn angel var mı varsa hallederiz belki ?
oguzcum hallderz merak etme..sıpars verdım almanyadan dıgerınden kalmamıs elımde sadece anahtrlık ve dıger ırmscher logo var logolar haftya elımde en gec:D

emre abı senın aracın aynısı bndede var cdx bnm dıger arac:d fakat ustune led ekleme yapılır bunun ıcın far acmamız gerkıo sonra ledı ust tarafa eklıcez farı actıkmı zatı mercklerıde degstrlım zatı merckler kalıtesız cdxın valeo mercek takrz aydınlatma super olur sonra tabanıda olmazsa ısıya dayanklı sıyaha boyadıkmı kapatmadan megıuars la sıler zımparalar kapatırz sonra super grntu olur:D:Dbu bnm fıkrım led ıcın far acılcak bunlarıda far acıldımı yapmk farz oolur derım..

Eşrefcim saol ya... Ne zamandır istiyordum... Bana adresini ve telini özelden yazarsan ben senin yanına bir şekilde gelirim..Bunları konuşuruz Bakarsın ikimizinkine de ortak şeyler yaptırırız.ikiz gibi gezeriz..:D:D

irsmcher panjur almak istiyorum yardımcı olursanız seviniriz

Geri