Corsa C'me yeni modifiyeler yolda...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozzyouz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar bugun arabayı kaporta boyacıya verdim kapıkolları ,aynalar,dodikler ön ve arkadaki çıkıntılar boyanıyor

Ayrıyetten Jantları da büyük ihtimal değiştiriyorum ...

Yeni almak istediğim jantlar BSA 15'' Şu jantlarr..

dsc00070ys3.jpg

Fikrinizi bekliyorum...

aracım ise bu bilmeyenler için

dsc00071kg4.jpg

yok burak denizlide çok iyi bir boyacı var bizim jipe pasta cila çektirmiştik harikaötesi yaptılar ona güvenerek gittim sonuçları burada paylaşacağım her zamanki gibi..
Jant çok hosuma gitti jantı taktıracak gibiyim ayrıca cam filmlerini de en koyusunu çektireceğim..
Eibach yay satan bana ulassın

Oğuz eğer imkanın varsa jantlarını 16 yapsan daha iyi olur.Belki gidişi zayıflıcak alt takımın dahada yorulucak ama corsanın tam ayarı 16.15 inç biraz ufak kalıyor.Lastikleri değiştirmen gerekeceği için biraz kasabilir bu dediğim ama sanki 16 daha iyi durucak.Ama jant seçimi doğru.Dış krom çeperi içi siyah jantı daha büyük gösteriyor.Yani 16 alsan 17 takmış gibi durucak emin ol ;)

haaklısın çağrıcım fakat lastiklere de ayrı bir masraf çıkacak zaten kendi jantlarımı çok ucuz fiyata alacaklar jant takas için ,buradan satarsam çok iyi olacak Benimde istediğim 16ydı ama 15 az yorar hem arabayı

Tamam o zaman lastikler biticeğine yakın 16 yaparsın.Ben fotoğraflarını gösteririm istersen jant işi yapan arkadaşlara benzeri içi siyah dışı krom jantlar vardı vitrinde bi dünya.Pazarlık falanda yaparım dicem ama İzmirde işte.Sen denizlidesin sanırım gerçi gelebilirmisin öyle bir durumda?

Bu arada gelsene Kuşadası buluşmasına sende ya :)

abicim çok isterdim ama su an staj yapıyorum çok zor olacak siz eğlenin benim yerime valla :)

Geri