Corsa C'me yeni modifiyeler yolda...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozzyouz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
300ytl cıvarında para ayarlarsan yurtdısından getrtırz kardesım

kardeşim gibi tabirler çok fazla hoşuma gitmiyo belirtmek istedim.

yurt içinde direk gidip alabileceğimiz bi yer yokmu 250 300 neyse verebilirim para problem değil ilgine teşşekkür ederim

Aykut 280 YTL YE bulmuştum ama yine de bir panjur için fazla

Aykut 280 YTL YE bulmuştum ama yine de bir panjur için fazla

Oğuz cum 280 ytl bencede biraz fazla ama çok iyi duruyo alternatif olarak ne yapıcaz peki yada çıkma falan bulamzmıyız ozman yada o parayı verip alsakmı

Oğuz cum 280 ytl bencede biraz fazla ama çok iyi duruyo alternatif olarak ne yapıcaz peki yada çıkma falan bulamzmıyız ozman yada o parayı verip alsakmı
valla ben 50 ytl ye şimdilik sanayi işi bir panjurla idare ediyorum :)
biraz daha düşüğe bulabilriiz yabancı corsa forumlarında bol bol araştırıyorum sıfır fiyattı bu verdiği ikinci eli bulmaya çalısıyorum

senin panjuru biliyorum senin araçta güzel duruyo ama benim aracım lila renk ağırlık olarak gümüşe yakın bişey düşünüyorum ki göstersin

kut83016qu3ci8.jpg

Son düzenleme:
alırken dikkat et üstünde krom olsun çünkü irmscherin iki tip panjuru var

alırken dikkat et üstünde krom olsun çünkü irmscherin iki tip panjuru var[/quote

valla oğuzcum nerde sayıldığını bilsem alırken dikat ederim ama kime sorsam aksaray diyo ama neresinde

bide kare plaka istiyorum nasıl bastırıcaz o konuda varmı tabıdıkların ön plakanın haline baksana rezalet bi kaç cizik var gerçi son hali böle değil boyadım harfleri ama yinde değiştirmek isityorum

kut83016qu3ci8.jpg

işte bu linkteki ama buda sadece İngiltere içine kargoyla yolluyo...

Geri