Corsa C'nin fren performansı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan neonal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EKTOPEL' Alıntı:
şöle bi avantaj olur motorun o jantı orjinali gibi çeviremez daha ağır döner bölece daha yavaş gider sonuç olarak daha rahat durursun tabi bu bir avantaj mı dezavantaj mı tartışılır...
Şöyle bir durum söz konusu. Momentumdan ötürü o tekerleğin döndürülmesi ne kadar zorsa durdurulması da bir o kadar zor olacaktır.

valla ben çelik jantta olmasına ragrem arabanın fren sisteminden oldukça memnunum tabi jantlar aleminyum alışımlı

büyük jant awantajlı çünkü büyük jant=büyük lastik taban alanı ne kadar büyürse araç o kadar iyi durur :good: bu arada benim abs beynim söküldü bi dahada takılmadı :) wirajlarda ani frende action oluo biraz ama normal mesefede gayet güzel duruo 205 lastiklerinde etkisi war tabi bunda

benim corsa da abs yok freni sanki zor tutuyomuş gibi geliyodu önce ama şimdi ayağım alışınca tam olarak ayarlıyabiliyorum belki alışmayla alakası olabilir? arkadaşımın corsası abs li mesela onda kendi aracımdaymış gibi fren yapınca tak diye duruyo araba çok sert bi şekilde.

ben de gayet memnunum frenlerden. fakat bnm de birkaç arkadaşım şikayetçiydi.. modelle bağlantılı olabilir genelde 2005 ve sonrasında duydum ben..

M@honi' Alıntı:
Avantaj olmaz bence büyük ve ağır bi jantı arabanın durdurması daha zor olur bunun motor freninde de değişeceğini sanmıyorum ayrıca çok yakar yorar arabayı gereksiz yere araç daha geç hızlanır daha geç durur
dostum ben yavaş giden arabanın daha rahat duracağından bahsettim yoksa fizik en sevdiğim derslerdendi...:D

Bende bugune kadar frenler ile ilgili bir sıkıntı yaşamadım, hatırladıgım bir 2 kez acilen durmam gerekti, panik frende de çarpmadan durabildik :) demekki sorun yok :D

Vallahi Kardesim Serviste Bir Anket Sonucu Opel Corsa C Lerin En Beyenilen Ozelligi Fren Sisitemi Olarak Cikti Gercekten Cok Iyi Bir Sisitemimiz Var Ama Senin Sorununada Yetkili Servisler Bakmasi Ve Problemi Bulmalari Gerekli Eger Gitmediysen Ben Baktir Derim

valla bende corsa c 2005 model var ve frenler maşallah çok süper

peki corsa c fren performansından memnun olan arkadaşlara soruyorum,

corsa c lerde var mı bilmiyorum; arka frenleriniz disk mi kampana mı bulunuyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri