Corsa C'nin fren performansı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan neonal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aker' Alıntı:
peki corsa c fren performansından memnun olan arkadaşlara soruyorum,

corsa c lerde var mı bilmiyorum; arka frenleriniz disk mi kampana mı bulunuyor ?

2006 1.2 de arkalar kampana

butun corsalar bildigim kadarıyla fabrikasyon arka frenler kampana fren sistemi gayet yeterli bence corsaların fakat 4 tekerde disk olan araçların fren sistemi gerçekten çok iyi geçen bir laguna pirivlige kullandım hakikaten fark var.

abs yok kızaklama yaptırtmadığım müddetçe frenlerden memnunum...

bu arada benim arabaya abs olur mu yani yapan firmalar var mı ve uyum sağlar mı ki?

valla ben memnun deilim frenlerden!abs var!ama banamısın demiyoo!hele hele gazlarken fren atınca araba yavaşlıyacağına hızlanıyoo:) kurudada ıslaktada kötüü!kızaklıyıpp gidiyoo!ahh ahh 4 disk arıyoo insan!

valla arkadaşlar 2 ayrı özel servis ve yetkili servise gittim. Test sürüşü yapıp lastiklerin canına okuyup normal dediler. Hani öle takıntılı kıl biri değilim ama ben ikna olamadım. Sanırım arka balataları bi değiştireceğim.

Daha önceki aracım Tempra 2.0 idi. ön ve arkada disk vardı. ABS yoktu ancak daha kalıplı ve ağır olmasına rağmen fren mesafesi performansı daha iyidi.

bence corsa c lerin kronik sorunu!balatayla felan ilgisi yok!gerçi belki sizin aracın balatasında bi problem vardır ama corsa c lerin genelinde frenler kötüü!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri