corsa cosmo tawan kaplama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan colak999
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

colak999

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
aracımı yeni aldım daha 10 gün oldu 3 ncü gün kaplattım tavanı değişik bi görünüm kattı çok ta dikkat çekio bu arada :D

Ekli dosyalar

• Görüntü002.webp
    Görüntü002.webp
    62.4 KB · Görüntüleme: 218
  • 17032009.webp
    17032009.webp
    47.1 KB · Görüntüleme: 195
  • 25032009_005.webp
    25032009_005.webp
    40.1 KB · Görüntüleme: 209
  • 25032009_006.webp
    25032009_006.webp
    65.2 KB · Görüntüleme: 196
güzel olmuş güle güle kullanın, bu ara çok kişi var tavana film uygulamasıyla ilgilenen..

teşekkür ederim. bende başka bi forumdan tanıdığım arkadaşımdan görmüştüm kaplama uygulamasını hemen yaptım gayette güzel oldu :)

Farlar niye mercekli değil cosmolarda mercekli olmayanda varmıydı??

ne tavanmış ya bir anda bununla ilgili bir sürü başlık açıldı :D araba lacivert olmasa gidip bende kaplatıcam valla :D bu arada güzel olmuş güle güle kullanın :D

Güzel olmuş güle güle kullanın Trafikte sorun olurmu bu uygulama ?

Farlar niye mercekli değil cosmolarda mercekli olmayanda varmıydı??

daha bügün gittim ist e mercekli far almaya ama alamadan geri geldim. dikkatinden dolayı teşekkür ederim sana :) bayan bi arkadaşımın arabasıydı ön taraftan hafifçe dokunduruyor ışıklarda tabi araç kaskolu bırakıyor servisin birine nasıl olsa bayan anlamaz diye ya servis yada kasko ekspertizi artık suç kimin bilemiyorum cosmo farı tanesi 700 tl yerine normal corsa farı tanesi 300 tl ye takı veriyorlar. ben alırken kendisine söylediğimde ben anlamam dedi :(

ne tavanmış ya bir anda bununla ilgili bir sürü başlık açıldı :D araba lacivert olmasa gidip bende kaplatıcam valla :D bu arada güzel olmuş güle güle kullanın :D

evet ya birandan piyasada çok fazla olmaya başladı kaplamalı cam tavan :P
teşekkür ederim :)

Aa ne adamlar var ya bu sitede o farlar mercekli diye değil Cosmo Farı diye geçer :) Cosmonun en belirgin özelliği bence

Geri