corsa cosmo tawan kaplama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan colak999
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güzel olmuş güle güle kullanın Trafikte sorun olurmu bu uygulama ?

teşekkür ederim. trafikte sorun olacağını zannetmiyorum cam tavanlı araçlardan bi farkı yok araç içinden bakmadıkça :P şuan memurlar gördüğünde bakıyorlar cam tavanlı corsa görmediklerinden dolayı olabilir birde plakalar takılı olmadığındanda olabilir APP plakalarımı bekliyorum geldiklerinde plakalarımıda takacağım yerlerine, muayeneden geçemeyeceğim kesin artık ekim ayında sökmek zorunda kalacağız

Aa ne adamlar var ya bu sitede o farlar mercekli diye değil Cosmo Farı diye geçer :) Cosmonun en belirgin özelliği bence

evet çok güzel yakışıyor araca ama ne yapalım artık bulabilirsek takacağız bulamazsakta sağlık olsun karaktersiz birinin gazabına uğradık işte :( en kötü angel far takarız

teşekkür ederim. trafikte sorun olacağını zannetmiyorum cam tavanlı araçlardan bi farkı yok araç içinden bakmadıkça :P şuan memurlar gördüğünde bakıyorlar cam tavanlı corsa görmediklerinden dolayı olabilir birde plakalar takılı olmadığındanda olabilir APP plakalarımı bekliyorum geldiklerinde plakalarımıda takacağım yerlerine, muayeneden geçemeyeceğim kesin artık ekim ayında sökmek zorunda kalacağız

Teşekkür ettim :) en kısa zamanda bende yaptırcam :D

sen beğendiysen sorun yok hayırlısı olsun

ama ben beğenmedim.

tabi zevkler farklıdır ama şuana kadar beğenmeyen kimse olmadı senden başka :)

güzel olmuş hayırlı olsun ama bagajda cam üstündeki bölge alakasız kalmış bende corsa varken stopların kırmızı olan kısımlarıyla beraber orayıda siyah yapmıştım çok şık olmuştu orayı acil kaplatın yada boyatın bence

Geri