corsa cosmo tawan kaplama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan colak999
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu arada bi arkadaşta angel li mercek li xenon lu far takımı var corsa c için düşünürseniz yardımcı olrum 300 e fln bırakcaktı en son sakaryada

Güzel Olmuş Güle Güle Kullanın,Hayırlı Olsun

güle güle kullan. ancak bagaj kapağının da üstünü kaplaman gerek bence. bütünlüğü bozmuş. bu arada nered ve kaça yaptırdın. bende kaputu şeffaf film kaplatmak istiyorum, yoldan gelen taşlara karşı.

güzel olmuş hayırlı olsun ama bagajda cam üstündeki bölge alakasız kalmış bende corsa varken stopların kırmızı olan kısımlarıyla beraber orayıda siyah yapmıştım çok şık olmuştu orayı acil kaplatın yada boyatın bence

teşekkür ederim aslında düşündüm arka kısmıda kaplatmayı ama o anda yaptırmadım. şuan aklımda bi ara halledicez artık :)

güzel olmuş hayırlı olsun ama bagajda cam üstündeki bölge alakasız kalmış bende corsa varken stopların kırmızı olan kısımlarıyla beraber orayıda siyah yapmıştım çok şık olmuştu orayı acil kaplatın yada boyatın bence
stopların kırmızı kısımlarını nasıl siyah yapmıştınız? yine film kaplamayla mı?

bu arada bi arkadaşta angel li mercek li xenon lu far takımı var corsa c için düşünürseniz yardımcı olrum 300 e fln bırakcaktı en son sakaryada

şuanda pek durumum yok aracın borcu var biraz ama yakın zamanda özelden yazarım sana teşekkür ederim.

güle güle kullan. ancak bagaj kapağının da üstünü kaplaman gerek bence. bütünlüğü bozmuş. bu arada nered ve kaça yaptırdın. bende kaputu şeffaf film kaplatmak istiyorum, yoldan gelen taşlara karşı.

teşekkür ederim. yakın zamanda kaplatacağım arka kısmıda. izmit sanayii sitesinde furkan reklam var araç giydirme yapıyorlar 40 tl ye yaptılar 20 dk kadar sürüyor.

tabi zevkler farklıdır ama şuana kadar beğenmeyen kimse olmadı senden başka :)

dediğim gibi sen beğendiysen sorun yok tavan kaplama kaput kaplama tarzı şeylerden hoşlanmam.

Belki çok kişide beğenebilir ancak bana emanet gibi duruyor geldi Araban modluda değil sadece tavan kaplamada sırıtmış ayrıca bagaj kapağının üstü anya tavan konya :) O kısmıda kaplat biraz daha düzgün olur.

Geri