Corsa C'ye 195/50/15 lastik hakkındaki yorumlarınız!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan PTB61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

PTB61

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
s.a arkadaslar arabamda 185/55/15 lastik var ve değişme vakti geldi bende değişmişken 195/50/15 alayım dedım sız ne dersınız!!arabaya olumlu vaya olumsuz etkileri nelerdır yardımcı olursanız mutlu olurum...

o jant ıcın verılen orjınal ölcu neyse onu al derım

s.a arkadaslar arabamda 185/55/15 lastik var ve değişme vakti geldi bende değişmişken 195/50/15 alayım dedım sız ne dersınız!!arabaya olumlu vaya olumsuz etkileri nelerdır yardımcı olursanız mutlu olurum...

Aracın Çekişten düştüğünü bariz bir şekilde anlıyorsun 195 yapınca.185 ideal derim.

peki fren mesafesi ve virajlarda fark edıo mu?

Kış mevsimindeyiz ve taban genişletmemen daha iyi olur.185/50 istiyorum desen ince yanak istiyorsun diye düşüneceğim ama 185/55 ile 195/50 nin yanak yükseklileri çok yakın zaten.

benım ıcın onemlı olan taban genıslık yane araca arkadan bakıldıgında genıs lastıkle daha bı kaslı gorunum ortaya cıkıyo bende bu yuzden ıstıorum...

195 olduğundan dolayı çekiş düştüğü yalan!Benimde 185 55 15di.195 50 15 taktım çekiş düşüklüğü felan yok normalde olabilir fakat çok az bir çap küçülmesi olduğundan dolayı ne çekiş düşüyor nede yakıt artıyor.Bende yol tutuş çok fark etti neden eski lastiklerim çok kötüydü yenileri alınca çok fark etti.Ama ikiside yeni olsun çok bir fark olmaz 185 55 ile 195 50 nin, tutuşu ama tabiki az da olsa 195 daha iyi:good: Ayrıca enteresan birşey 185 55 15'den daha ucuzdur 195 50 15:)

peki marka olarak continental mı kumho'mu daha iyidir??

Tabiki Continental şüphen olmasın.Continental Alman markasıdır.Opel, Ford vs. araçları geçtim BMW ve Mercedesin bile fabrika çıkışı bu lastikleri kullanır.PremiumContact kullanıyorum bende memnunum.Kuru asfaltda Kumho ile Continental arasında çok fark yok gibi düşünebilirsin(ki o zamn bile bariz fark var.) yerler ıslak olduğunda iki marka arasında çok net ve büyük bir fark ortaya çıkıyor.

peki kardesım contınental'in bi T bide H tipi lastık var...T tipi 190 km/h dayanıklı H tipi 210 km/h sence hangısını alayım corsa zaten 190 a zor cıkıyor =)

Geri