Corsa C'ye 195/50/15 lastik hakkındaki yorumlarınız!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan PTB61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Üstündeki lastiklerin neyse onu alabilirsin.Muhtemelen üstündekiler H serisidir benim öyleydi yine H aldım.Aralarında çok büyük fiyat farkı yok zaten.Biraz daha kaliteli olması lazım H serilerinin kauçuk bakımından.

eyw H alalım o zmn.. 195 arkadan daha farklı gosterıo demi aracı.. :) bide sen nekadar'a almıstın lastıklerı fazla rakam cekmesınler bıze =)??

Liste fiyatından en fazla 5-8 ytl düşüyorlar lastik başına benim aldığım zaman world card kampanyası vardır world card ile alırsam kdv ödemiyordum o yüzden onunla aldık tanesi 120 ytl'ye geldi.

195 50 15 kullandım fena değil. suanda 195 45 15 var çok sarsıyo 50 iideal. ben şindi 205 alım diyorum. var mım kullanan 205 acaba arkadaşlar ozel mesaj atarsanız sevinirim

Eski Corsa'mın üzerindeki orijinal ebat 185/55/15 Continentaller 2 kez yanaktan gitti.Continental yanakları yumuşak olmasından dolayı konforlu lastik ama yanaklar yumuşak olduğu için de dayanıksız...

p6000 kadar dayanıklı lastik görmedim akıl almaz çukurlara düştüm gene de hiç yarılma olmadı 30bin km gittim hala dişleri sapa sağlam beğenmeyenleri anlamıyorum pirrelli markasını

p6000 kadar dayanıklı lastik görmedim akıl almaz çukurlara düştüm gene de hiç yarılma olmadı 30bin km gittim hala dişleri sapa sağlam beğenmeyenleri anlamıyorum pirrelli markasını
İşte beğenilmeme sebebini kendiniz söylemişsiniz.Aşırı serttir, sert olduğundan dolayı ses yapar, konforu olumsuz etkiler.

Abim bizim arkadas kullanıodu corsada araba bayaa bı cekısten dstu bıde arkada 4 kişi oldumu surtuo yanlardan camurluga yane tavsıye etmem 205 i en ideali 195 50 15 ;)

195 olduğundan dolayı çekiş düştüğü yalan!Benimde 185 55 15di.195 50 15 taktım çekiş düşüklüğü felan yok normalde olabilir fakat çok az bir çap küçülmesi olduğundan dolayı ne çekiş düşüyor nede yakıt artıyor.Bende yol tutuş çok fark etti neden eski lastiklerim çok kötüydü yenileri alınca çok fark etti.Ama ikiside yeni olsun çok bir fark olmaz 185 55 ile 195 50 nin, tutuşu ama tabiki az da olsa 195 daha iyi:good: Ayrıca enteresan birşey 185 55 15'den daha ucuzdur 195 50 15:)

Hocam yalan demişsin.Ben kendi görüşümü beyan ettim.Benim aracımda performansı etkiledi yani çekişten düştü ok.175 ile gittiğim yerlerde şuan 160 bilemedin 165 ile gidiyorum.Neden Araba gitmiyor.

Lastik alacak arkadaşada şunu demek isterim.yanaksız alma çok ses yapıyor.50 yanağın altına girme yani.

Geri