Corsa C'ye 195/50/15 lastik hakkındaki yorumlarınız!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan PTB61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İşte beğenilmeme sebebini kendiniz söylemişsiniz.Aşırı serttir, sert olduğundan dolayı ses yapar, konforu olumsuz etkiler.
performans/fiyat yaptığımızda neden beğenilmiyor 3 yıldır lastik değiştirmiyorum 3 yılda diğer konforlu dediğimiz lastikler 1500 ytl bile belki aşan ücretlere varıyor

ayrıca sert olması lazım yazlık lastiktir kendileri bu bir zaaf değildir ;)

Sorunu aracında aramalısın.

Araçta sorun yok tamam mı?Ama sen bi serviste çalışıyor ve bu konuda usta isen gel bide sen bak derim.Ama usta değilsen hiç bana konuşma.Çünkü ben arkadaşa kendi yaşadıklarımı anlattım.Kesin olur veya olmaz demedim....

performans/fiyat yaptığımızda neden beğenilmiyor 3 yıldır lastik değiştirmiyorum 3 yılda diğer konforlu dediğimiz lastikler 1500 ytl bile belki aşan ücretlere varıyor

ayrıca sert olması lazım yazlık lastiktir kendileri bu bir zaaf değildir ;)
Her sene lastik değiştirilmez.(yılda 50.000km yapılmıyorsa)Aracında 17-18 inç jant yok zaten kaliteli bile olsa o fiyata çıkmaz lastik ücreti. Yumuşak hamurlu lastik daha iyidir.Ama ben dağ, taş, toprak geziyorum dersen sert lastik iyidir.

arkadaşlar bu 195 50 15 lastık goruntu acısından daha iyi demi bide camurlukla arası cok acılmasın zaten yay yok arabada!!

Geri