corsa d 1.3 cdti 90 bg 15.000 bakım

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan envy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

envy

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
12 Şub 2009
Mesajlar
84
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Merhaba arkadaşlar! Aracımın 15000 km bakımı yaklaştı ve bugün bu konu hakkında hem opel odak hemde opel erdemir' i aradım ve bakım fiyatlarını sordum bana verdikleri cevap şu noktada ortak oldu :

"Servis kitapçığınızın arkasındaki koda bakıyoruz.Bu koda göre servis ücreti ya 350 TL yada 530 TL olarak değişiyor. Bu koda göre mazot filtresini değiştiriyoruz."

Bu ne saçmalıktır dedim her iki serviste cevap bile veremedi. Araçların servis kitapçığında yazan koda göre mazot filtresimi değişir :) Aracım belli corsa d sport 1.3 cdti 90hp

Konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum! Şimdiden teşekkürler :)
 
kimseden cevap yok mu arkadaşlar??
 
abartmışlar arkadaşım..ben 2003 corsa c 1.7 kullanıorum..mazot filtresi değişen bakımlarımı 100 liraya yapıorum sanayide..servise gidince 150 lira çekiolar..bence sen araştırmaya dewam et..fiyat abartı..ve kod olayıda bana ters geldi,sonuçta aracının modeli yapısı km si belli..koda göremi eskimş malzemeyi belirleyecekler???
 
bir parça değişecekse bu standarttır araçtan araca yani aynı özelliklere sahip iki arçata değişmez saçma olan noktada bu :) mazot filtresi 15000 de ya değişir yada değişmez! bu opel servislerinden bıktım artık sırf bu yüzden markadan soğudum.2009 corolla d-4d aracımın 10000 km bakımı sadece 210 tl tuttu sonkarda! opele mi mercedese mi biniyorum anlamadım :)
 
1.3 lerin mazot filitresi biraz alengirli geçen bi arkadaş yazmıştı yan sanayi takılınca arıza ışığı yandı diye sadece filitre 130 tl 1.7 dti eski teknolojiye sahip bizim araçlara 5 liralık filitre koysan da olur
 
Geri
Üst