Corsa D arka lastik sekmesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emree
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Contı boyle sorun çıkardı sogudum contıden. Kararsızım arkadaslar

Contı boyle sorun çıkardı sogudum contıden. Kararsızım arkadaslar

78000 km yol yapmışsınız sorun yaşamanız muhtemel.. Lastikleri en fazla 5 yıl/60000 km sonra değiştirilmesi en sağlıklısıdır.. Ayrıca eski bir aracımda fabrika çıkışlı Continental lastikleri ile 48000 km'de aldım, 70000 km'de sattım, şimdi 100000'i devirdi hala aynı lastiklerle (Continental ile) duruyor.. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

78000 km yol yapmışsınız sorun yaşamanız muhtemel.. Lastikleri en fazla 5 yıl/60000 km sonra değiştirilmesi en sağlıklısıdır.. Ayrıca eski bir aracımda fabrika çıkışlı Continental lastikleri ile 48000 km'de aldım, 70000 km'de sattım, şimdi 100000'i devirdi hala aynı lastiklerle (Continental ile) duruyor.. :)

Toplasan 45000 - 50000 km yol yapmışımdır contılerle. Kalan kıs lastıgı petlaslarla yaptım. Ne önerırsiniz lastık olarak

Toplasan 45000 - 50000 km yol yapmışımdır contılerle. Kalan kıs lastıgı petlaslarla yaptım. Ne önerırsiniz lastık olarak

Bütçe dahilinde michlen crossclimate veya goodyear effectf performans ikisi de iyidir. Ama 1 tık michlen crossclimate gerçek 4 mevsim olduğu için onu tercih edin derim.

Ben ContiPremiumContact5 veya ContiSportContact serisinden öneririm.. Sport serisi 205/55/16 için kullanıyorum çok memnunum..

Geri