30 Kas 2012 #1 G gokberk54 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Nis 2012 Mesajlar 130 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et astra j lerdeki çift eksoz body kitini buldugum cikma tampon üzerine uygulamaktayim suanda proje yapim aşamasinda sonuçun güzel olucagina inaniyorum.
astra j lerdeki çift eksoz body kitini buldugum cikma tampon üzerine uygulamaktayim suanda proje yapim aşamasinda sonuçun güzel olucagina inaniyorum.
30 Kas 2012 #2 Mst Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 4 Eyl 2012 Mesajlar 1,950 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 41 Siteyi ziyaret et Biraz kısalması lazım gibi sanki, tam ortadan kesilerek boyu kısalırsa daha şık olur bence.
30 Kas 2012 Konuyu Başlatan #3 G gokberk54 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Nis 2012 Mesajlar 130 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et fotorafi gördügümde ilk bende öyle düşünüyordum ama canlı gözümle görünce kararim değişti
8 Ara 2012 Konuyu Başlatan #4 G gokberk54 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Nis 2012 Mesajlar 130 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et yeni fotoraflar boya aşamasindan
9 Ara 2012 #5 teoman2580 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Eyl 2010 Mesajlar 1,105 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et güzel bir çalışma çıkacak gibi... keşke ön ve arka tampon çıtalarınıda iptal ettirseymişsiniz daha sade bir görünüm olurdu.
güzel bir çalışma çıkacak gibi... keşke ön ve arka tampon çıtalarınıda iptal ettirseymişsiniz daha sade bir görünüm olurdu.
9 Ara 2012 Konuyu Başlatan #6 G gokberk54 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Nis 2012 Mesajlar 130 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et teoman2580' Alıntı: güzel bir çalışma çıkacak gibi... keşke ön ve arka tampon çıtalarınıda iptal ettirseymişsiniz daha sade bir görünüm olurdu. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler duruma göre onlarida yaparim bi su haliyle bi göreyim aracın üstünde 2 aydir uğraşiyorum bu hale gelmesi için
teoman2580' Alıntı: güzel bir çalışma çıkacak gibi... keşke ön ve arka tampon çıtalarınıda iptal ettirseymişsiniz daha sade bir görünüm olurdu. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler duruma göre onlarida yaparim bi su haliyle bi göreyim aracın üstünde 2 aydir uğraşiyorum bu hale gelmesi için
22 Ocak 2013 #7 saltman Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Ocak 2013 Mesajlar 18 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et difizyonu farklı bir renge boyanabilir