Corsa D & Astra H

spark tam bir şehir içi aracı bu araçtan bizim ailede de var ama bizim araç durmadan yatıyor ve kulanılmıyor 2006 model turuncu aynı sizinkisi gibi içerisinde galiba jvc teyp te olması lazım bizim araç daha 2.000 km bile olmadı yatıyorrr

şimdi gelelim asıl konuya opel corsa 1.4 tam otomatik bir araç daha önceki spark gibi ayağını frenden çek ileri doğru gitmeye başlar ve boyut olarak astra ya göre daha kompakt ve yeni nesil bir araç

astra 1.4 easytronic ise yarı otomatik bir araç yokuş kalkış destek sistemi ile yokuşta kaydırmaz ve eski kasa bir araç

anladığım kadarıyla bu araç evin 2. aracı olacak ve daha ufak yapısı ile ben annenize corsayı öneririm satarkende 1.4 tam otomatik corsayı astra 1.4 easyden daha rahat satarsınızz illa astra olacaksa 1.6 tercih nedenidir
bu arada easytronic vites seçimlerinde yokuşlarda bazen bocalıyabiliyor ve manuel kullanması gerekebilir ve Benim annemde bazen benim corsayı ara sıra kullanıyor easytronic te sıkıntı yaşayabiliyor yokuşlarda vites seçimlerinde bazen bocalıyorr ama bu easytronic vites sorunludur olarak algılanmasın ben 6 yıldır easytronic eski nesil vites kullanıyorum ve ben gayet memnunum
annenin alışmış olduğu eski nesil tam otomatik vites corsa da var corsa iyi br tercihdir

corsa 1.4 otomatik işinizi falasıyla görecektir

aracı almaya karar verirseniz bayiden ekstra ne alabiliyorsanız kardır kaput koruma filmi karter koruma gibi..

bende katiliyorum corsa D yeni nesil senin söylediğin astra da güzel ama yanlişim varsa düzeltin 2000 de cikmişti o astralar bende corsa taraftariyim dediğini duyar gibiyim sen corsa kulandiğin için corsa dersin HAYİR ben vectrada kulandim BABAMİN teyzemin ASTARSİNİDA kulandim ben yeni nesil olmasindan yanayim ama karar senin zevkler renkler hiç bir zaman tartişilmaz şimdiden allah kaza bela vermesin karar ne olursa olsun

bende katiliyorum corsa D yeni nesil senin söylediğin astra da güzel ama yanlişim varsa düzeltin 2000 de cikmişti o astralar bende corsa taraftariyim dediğini duyar gibiyim sen corsa kulandiğin için corsa dersin HAYİR ben vectrada kulandim BABAMİN teyzemin ASTARSİNİDA kulandim ben yeni nesil olmasindan yanayim ama karar senin zevkler renkler hiç bir zaman tartişilmaz şimdiden allah kaza bela vermesin karar ne olursa olsun

abi astra classic II değil ya yanlış yazmışım, astra classic III

Geri