Corsa D "Bekapa Design"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bekapa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kapı kollarını aynaları falan piano black yapabilirsin daha canlı durur... çok uçuk kaçar mı bilmiyorum ama kaliperlere fıstık yeşil çok yakışır...

sakın sakın fıstık yeşil yapma belki beğenirsiniz ama ben bizim arkadaşın gazı ile yeşil yapmıştımm çok kötü duruyor

araba herşeyiyle güzel jantlar siyah olduğu için aracı biraz kapatmış hıı bi de nikelajları sökersen daha güzel olabilir kazasız belasız sürüşler:D

sakın sakın fıstık yeşil yapma belki beğenirsiniz ama ben bizim arkadaşın gazı ile yeşil yapmıştımm çok kötü duruyor

yeşilin tonu çok önemli ayrıca senin araban kırmızı ben bu tavsiyeyi siyah jantlı siyah araba için yaptım bence güzel oluyor yapılmış foto gördüm çok iyiydi tabi o lamborghiniydi ama corsadada olabilir neden olmasın...

Nikelaj kısımlar ve angellar hariç arac cok güzel duruyor. Bence orjinal farları siyaha boyayıp bir de yay takarsanız araç tadından yenmez duruma gelir.Ozlar cok yakışmış.

yeşilin tonu çok önemli ayrıca senin araban kırmızı ben bu tavsiyeyi siyah jantlı siyah araba için yaptım bence güzel oluyor yapılmış foto gördüm çok iyiydi tabi o lamborghiniydi ama corsadada olabilir neden olmasın...

yok senin yorumuna bişey demedim sadece bana göre corsalara yakışmıyor

Orkun yeni jantların cok yakışmış güle güle kullan, oz sınıf atlatmış arabanın görüntüsüne, yanlız ben de arkadaşların dediği gibi nikelajlardan kurtulman gerektiğini düşünüyorum... güle güle bin kardeşim, kazasız belasız...

Beğenen, beğenmeyen, fikir veren herkese teşekkürler arkadaşlar..

Nikelaj kısımlar ve angellar hariç arac cok güzel duruyor. Bence orjinal farları siyaha boyayıp bir de yay takarsanız araç tadından yenmez duruma gelir.Ozlar cok yakışmış.
Bu arada arabada zaten 4 cm yay var, body kit ve ince yanak lastikle ile birlikte nerdeyse yere sıfır.. :)

kazasız belasız maşallah çok güzel olmus bu corsaları hep sewmısımdır :)

Bu araba neden bu kadar yuksek yav ... Ne marka yaylar ??

Jantlar cok guzel bu arada

bence yaylarda bi problem var benim corsamda da 4 lük yay vardı ama bundan çok çok daha fazla yere yakındı çamurluk içleri falan lastiklere sıfırdı bu araçta çamurluklar çok açık kalmış....
dscf0049g.jpg

bu şekilde olması gerekiyodu...

Son düzenleme:
Geri