Corsa D "Bekapa Design"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bekapa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
lastik ölçünüz kaç? lastik çapı küçük gibi duruyor o nedenle boş kalmış olabilir

Arkadaşlar arabanın kapı altı tarafından yerden yüksekliği tam 10 cm.
Sizlerinki kaç cm merak ettim? Özellikle Emirhan Sph senin araba kaç cm?
Yanlış anlaşılmasın sorum, sende de Corsa olduğu için mukayese amaçlı soruyorum.

Tekrar söyliyim lastiklerin 205*40*17 yani çapları küçük ve jantların siyah olması davlumbazları doldurmamış gibi görünmesine neden oluyor ve bu nedenle araba yüksek görünüyor.

Canlı olarak yanına gelip bakarsanız eğer ayağınız zor giriyor altına :)

Bunu canlı görmekle ilgisi yok bariz yüksek duruyor,
Aybah alırsanız arabanız inmez kural budur seninkide hiç inmemiş,herkes aybah iyidir süperdir konfor bozmaz der ama hiçte indirmez diyen yok,okadar para bayıl yükseklik aynı kalsın:)ben astra g de 5 cm lik aybah kullandım hiç mi indirmez bir yay anlamadım gitti hala.

Arkadaşlar arabanın kapı altı tarafından yerden yüksekliği tam 10 cm.
Sizlerinki kaç cm merak ettim? Özellikle Emirhan Sph senin araba kaç cm?
Yanlış anlaşılmasın sorum, sende de Corsa olduğu için mukayese amaçlı soruyorum.

Tekrar söyliyim lastiklerin 205*40*17 yani çapları küçük ve jantların siyah olması davlumbazları doldurmamış gibi görünmesine neden oluyor ve bu nedenle araba yüksek görünüyor.

Canlı olarak yanına gelip bakarsanız eğer ayağınız zor giriyor altına :)
probleminiz lastik ölçünüzde corsa d ye corsa c ölçüsü takmışsınız lastikleriniz doğal olarak sizinde söylediğiniz gibi küçük kalıyor ve davlumbazları doldurmuyor ama merak ettim 215/45/17 gibi orijinal ölçüsü varken neden küçük çap kullandınız

Lastikleri Cooper'dan çıkardım.
Ona orjinal lastikleri ve S jantı gelince bunlarda Corsa'ya kaldı, jantlarıda o zaman aldım.
Lastikler benim seçimim değil yani, bu şekilde denk geldi.
Eskidiği zaman 215/45 alıcam.

Bunu canlı görmekle ilgisi yok bariz yüksek duruyor,
Aybah alırsanız arabanız inmez kural budur seninkide hiç inmemiş,herkes aybah iyidir süperdir konfor bozmaz der ama hiçte indirmez diyen yok,okadar para bayıl yükseklik aynı kalsın:)ben astra g de 5 cm lik aybah kullandım hiç mi indirmez bir yay anlamadım gitti hala.
Resimlerde çok farklı çıkıyor arabam, anlatmak istediğim buydu.
İnternet üstündeki resimleri gördükten sonra arabayı canlı görünce insanların tepkileri çok değişik oluyor.

010320101217.jpg

Buda yeni hali :)

değil tabi ama yandan göz yanılsaması yapıyor , gayet güzel kazasız belasız

Teşekkürler Viladimir..
Egzosta yaptırdım, arkası çift çıkış.
Yakında resimler geliyor :)

Geri