lastik ölçünüz kaç? lastik çapı küçük gibi duruyor o nedenle boş kalmış olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
probleminiz lastik ölçünüzde corsa d ye corsa c ölçüsü takmışsınız lastikleriniz doğal olarak sizinde söylediğiniz gibi küçük kalıyor ve davlumbazları doldurmuyor ama merak ettim 215/45/17 gibi orijinal ölçüsü varken neden küçük çap kullandınızArkadaşlar arabanın kapı altı tarafından yerden yüksekliği tam 10 cm.
Sizlerinki kaç cm merak ettim? Özellikle Emirhan Sph senin araba kaç cm?
Yanlış anlaşılmasın sorum, sende de Corsa olduğu için mukayese amaçlı soruyorum.
Tekrar söyliyim lastiklerin 205*40*17 yani çapları küçük ve jantların siyah olması davlumbazları doldurmamış gibi görünmesine neden oluyor ve bu nedenle araba yüksek görünüyor.
Canlı olarak yanına gelip bakarsanız eğer ayağınız zor giriyor altına
Resimlerde çok farklı çıkıyor arabam, anlatmak istediğim buydu.Bunu canlı görmekle ilgisi yok bariz yüksek duruyor,
Aybah alırsanız arabanız inmez kural budur seninkide hiç inmemiş,herkes aybah iyidir süperdir konfor bozmaz der ama hiçte indirmez diyen yok,okadar para bayıl yükseklik aynı kalsınben astra g de 5 cm lik aybah kullandım hiç mi indirmez bir yay anlamadım gitti hala.