***corsa d club ***

kuzen nerelere kaçtın sen bakim :D :rakir:

OPC Line logosunun bence Linesini kırıp öyle yapıştır bagaja daha çekici durur :)

Simetri yapıştırdın değilmi yani Corsa ile aynı hizada olacak şekilde :D bak benim gibi adam takıntı yapar sonra o yazıları yamuk görürse :maden:
Resimlere bakmadın mı? simetri yapıştırdım valla... Şimdi halen app işi kafamda bu hafta içeirsinde ön panjur kaplancak acaba app yapsam mı plakaları direk yapıştırsam mı diye düşünüyorum :) Kimisi abi senin plaka ve karakterler güzel direk yapıştır bir şey farketmez diyor...yaptırmayı düşündüğüm karekter ince app İstanbul zaten.

Resimlere bakmadın mı? simetri yapıştırdım valla... Şimdi halen app işi kafamda bu hafta içeirsinde ön panjur kaplancak acaba app yapsam mı plakaları direk yapıştırsam mı diye düşünüyorum :) Kimisi abi senin plaka ve karakterler güzel direk yapıştır bir şey farketmez diyor...yaptırmayı düşündüğüm karekter ince app İstanbul zaten.

Bence senin araca beşiktaş tarzı APP plaka güzel gider kuzen yani kalın kesim APP plakadan bahsediyorum benim plaka 33 ile başladığı için ben fransız kesim yaptırdım çok şık durdu ama işte dediğim gibi plaka kesimi ve yazımı arabadan arabaya hatta aracın renginden rengine göre değişen birşey :)

Bence senin araca beşiktaş tarzı APP plaka güzel gider kuzen yani kalın kesim APP plakadan bahsediyorum benim plaka 33 ile başladığı için ben fransız kesim yaptırdım çok şık durdu ama işte dediğim gibi plaka kesimi ve yazımı arabadan arabaya hatta aracın renginden rengine göre değişen birşey :)
Kuzen app yaptırırsam ince app yaptırcam kalın İstanbul'da dikkat çekiyor bakalım... arkadaşlardan bazıları app ye gerek yok yazı karakterlerin zaten güzel direk bunları yapıştır dediler..bugün krom yerleri siyah kaplatıcam belki..

Alican 2 km uzağımda ama işlerden gidip kaput maskesini alamadım oda pazartesi salı gönderirse kargo ile onuda tkıcam bu arada bugün İstanbul park sivil trafiğe açıldı ve yeni moda logo bu istanbulda...

Ekli dosyalar

• istanbulparksticker.webp
    istanbulparksticker.webp
    4.9 KB · Görüntüleme: 25
Ufak dokunuşlara devaaam... ön panjur kromları ve plastikler siyah plasti dip üstüne hem parlaklık hemde arad boşluk kalmaması için şeffaf kat atıldı...

Ekli dosyalar

• 923071_10151638059531327_960399444_n.webp
    923071_10151638059531327_960399444_n.webp
    34.7 KB · Görüntüleme: 24
Ufak dokunuşlara devaaam... ön panjur kromları ve plastikler siyah plasti dip üstüne hem parlaklık hemde arad boşluk kalmaması için şeffaf kat atıldı...

ilkerrrr plaatiyi nerden aldin iyi mi kolay oluyor mu kaldi mi :) bana da azcik lazim

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ilkerrrr plaatiyi nerden aldin iyi mi kolay oluyor mu kaldi mi :) bana da azcik lazim

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Abi almadım sağolsun bnm yıkamacı abi aynı zamanda mini onarım plasti dip uygulamaları falan yapıyor ona yaptırdım...

Geri