***corsa d club ***

Çok iyiymiş bizim arabalardan böyle ses almamız zor ama güzel uygulama :)

Vanalı sistem ile her türlü sesi alırsın kuzen emin ol ;)

Ancak VANA AÇIKKEN yakıtın %50 oranında NET artacaktır bundan haberin ola , bunu egzozu takacak ustanın kendisi söyledi + Egzoz ve manifolt garantin tamamen devre dışı kalacaktır bunuda yine egzozu takacak usta söylemişti

Bence hiç bulaşma böyle şeylere aracın sıfır ve garantisi varken , bende çok düşündüm ustanın yanına gidip sırf taktırsammı diye düşünmekten dükkanda 1-2 saat bekledim bile :) ama sonra vazgeçtim kuzen taktırmaktan neden geçtim çünkü yakıt %50 artıyor ve garanti devre dışı kalıyor diye

Bunun yerine ses konusunda kendinizi tatmin etmek için benim gibi açık hava filtresi taktırabilirsiniz araca

İmzamdaki çektiğim videoda aracı hızlandırırken filtreden çıkan sesi az buçuk duyabilirsin , bence gayet tatmin edici bir ses üstelik yakıta ve garantiye hiç bir etkiside yok

Vanalı sistem ile her türlü sesi alırsın kuzen emin ol ;)

Ancak VANA AÇIKKEN yakıtın %50 oranında NET artacaktır bundan haberin ola , bunu egzozu takacak ustanın kendisi söyledi + Egzoz ve manifolt garantin tamamen devre dışı kalacaktır bunuda yine egzozu takacak usta söylemişti

Bence hiç bulaşma böyle şeylere aracın sıfır ve garantisi varken , bende çok düşündüm ustanın yanına gidip sırf taktırsammı diye düşünmekten dükkanda 1-2 saat bekledim bile :) ama sonra vazgeçtim kuzen taktırmaktan neden geçtim çünkü yakıt %50 artıyor ve garanti devre dışı kalıyor diye

Bunun yerine ses konusunda kendinizi tatmin etmek için benim gibi açık hava filtresi taktırabilirsiniz araca

İmzamdaki çektiğim videoda aracı hızlandırırken filtreden çıkan sesi az buçuk duyabilirsin , bence gayet tatmin edici bir ses üstelik yakıta ve garantiye hiç bir etkiside yok
Ya bnm ki 1.2 zaten ne kadar ses verecek... Bakalım şimdi değilde biraz zaman geçince 3-5 bir şey yapacam bende... Ya 3 cm aşağı alcam ya da filtre egsoz yapcam arabaya.. Bizim Hanım kullanmayı iyice öğrensin sağına soluna dikkat etsin o zaman kararı vereceğim. :)

Kaput maskelerimizde gelmiş... Yarın Ataşehirde maske takmaca :)

Hem Alican kardeşimle tanışmış olucam hem de çorsa ların çehresini değiştireceğiz. Sırada ön krom panjura plasti dip uygulaması var :)

Ya bnm ki 1.2 zaten ne kadar ses verecek... Bakalım şimdi değilde biraz zaman geçince 3-5 bir şey yapacam bende... Ya 3 cm aşağı alcam ya da filtre egsoz yapcam arabaya.. Bizim Hanım kullanmayı iyice öğrensin sağına soluna dikkat etsin o zaman kararı vereceğim. :)

Benim egzoza bir bak begenirsen uygulariz.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Alçaltın şunları, yaklaşsınlar biraz yere doğru. :D Her ikisinede maşallah.

Abi Anayol ' lar keza iyi denilsede , ara yollar burda acayip kötü durumda . Zaten hali hazırda çok iyi olmayan bi konfor ' u , alçaltma uygulaması ile iyice kötü hale dönüştürmek istemiyorum ben şahsen :)

ikisinede kocaman masallah :) İlker abi bodykit cok hos duruyor.kapı sütunları piano black folyo kaplanmalı :)

Murat abi evo lip harika olmus jantlarda mükemmel.boyatman cok dogru olmus..Kazasız belasız kullanın insallah..

Biraz geç bi cevap olsa bile Kardeşim :) , güzel dileklerin için Teşekkür ederim . E artık en kısa zamanda , DeDe ' yi yakından görmeye bekliyoruz seni :)

Geri