o kurucu buraya geleceeeeek !!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ali bey hangi sorunuz cevapsız kaldı acaba,ben ekibimiz sözcüsü olarak derimki her soruya dostça din dil ırk yakıt kasa ve far ampili farkı gözetmeden,noktasından virgülüne kadar her cevabını almışsınızdır...
bu arada şirinlik mevzuuna hiç girmeyelim ilker bey,corsa d şirin görünebilir,ama virajda içinden bir ceeeeeeeeeee geçebilir....geçerkende ceEeeeee diyebilir...
c serttir öyle herkese gelmez...
uğur corsa team de görürsem seni 8 kişiden 12 yumruk yiyeceğin kesin,arabanın resimlerini internette reklam edecem ilan sitelerine 15 binliradan ilan verip numaranı yazacam altına...
ali bey hangi sorunuz cevapsız kaldı acaba,ben ekibimiz sözcüsü olarak derimki her soruya dostça din dil ırk yakıt kasa ve far ampili farkı gözetmeden,noktasından virgülüne kadar her cevabını almışsınızdır...
bu arada şirinlik mevzuuna hiç girmeyelim ilker bey,corsa d şirin görünebilir,ama virajda içinden bir ceeeeeeeeeee geçebilir....geçerkende ceEeeeee diyebilir...
c serttir öyle herkese gelmez...
uğur corsa team de görürsem seni 8 kişiden 12 yumruk yiyeceğin kesin,arabanın resimlerini internette reklam edecem ilan sitelerine 15 binliradan ilan verip numaranı yazacam altına...
FORZA CORSA D... YANİ Hadi bnm ki 1.2 de corsa c kolay kolay corsa d içinden geçemez... corsa d corsa c'yi alır sırtına beraber geçerler
Sen corsa clübe takılırken iyi biz corsa teame gelince yumruk yumruğa olmaz öyle şey , ilan siteleri ayağa kalkar valla benim arabayı koysan günlük tıklanma rekoru kırar hepsi :maden:
la oğlum bana şu senin arabayı bi kullandır hakkaten hiç kullanmadım d kasa
bu arada siz ciddisiniz gibi bu soru cevap konusunda ?!? şaşırdım şu an...
FORZA CORSA D... YANİ Hadi bnm ki 1.2 de corsa c kolay kolay corsa d içinden geçemez... corsa d corsa c'yi alır sırtına beraber geçerler
corsa d mi? pehh 3 kapılı cam tavanlıları haricinde ilgimi çekmiyor
kalkalım moruk istersen güvenlik önlemleri eşliğinde