Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olcayım gündüz farını neden iptal ettin yahu
Gündüz farını ıptal etmedım kı Araba calısınca devreye gırıyor , burda sadece kontak acık
Buyuk zahmete degdi ama sonunda sistem performans vermeye basladi ))
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Cumartesi sabah erkenden uyandım, egzozun ara parçası gelmişti onun montajını yaptık, klima gazını çekip 1 saat vakumlayıp tekrar gaz bastım, yeni polen filtresi. 2 aydır yatıyor araba yaza onu da hazırlayayım dedim.
Döndüm garaja
Taban yalıtımını çok önceden bitirmiştim fakat zaman yaratamadığım için toplayamadım aracın içini, 2 arkadaş 22.30 itibariyle bitirdik, ama bizde bittik...
İlker sonunda denedim maskeyi, arkadaşın flex floor u şu an benim bagajda, bugün yarın marangozdayım
Cumartesi sabah erkenden uyandım, egzozun ara parçası gelmişti onun montajını yaptık, klima gazını çekip 1 saat vakumlayıp tekrar gaz bastım, yeni polen filtresi. 2 aydır yatıyor araba yaza onu da hazırlayayım dedim.
Döndüm garaja
Taban yalıtımını çok önceden bitirmiştim fakat zaman yaratamadığım için toplayamadım aracın içini, 2 arkadaş 22.30 itibariyle bitirdik, ama bizde bittik...
İlker sonunda denedim maskeyi, arkadaşın flex floor u şu an benim bagajda, bugün yarın marangozdayım
Abilerim arkadaslarım şu Essentia da hız sabıtleyıcı meselesıne bir el atalım hepımız hız sabıtleyıcılerımıze kavusalım